- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
E-Max
tag
Én mind3-at.
fekeandras: Igen, az tényleg gáz, de viszont legjobb példa arra, hogy még csúszós, fagyos úton is 500 lovat hogy a földön tart egy ilyen hajtás, az a videó, amit mutattam bmw topikba. Padlóval rajtol, egy szem kipörgés, lassulás, lustulás nincs, mint a golyó.
Volvo-val kipörgetem elsőket, hátsók is beleszállnak, és megindul, x-drivenak meg sose adtam padlót. -
_ocsisajt
őstag
skacok! keresek olyan fejegyseget ami fogad 8 gigas pendriveot(parnal olvastam, hogy csak 2 gigasig tamogatja)! lehetoleg a legolcsobbat, mert nincs erositom, csak a hangszorok... a lenyeg, hogyha huzosabb utra megyek, akkor "zorogjon" valami... jah es a lenyeg: leveheto elolapos legyen, ezert a paraszt ne torje be az ablakot -.-
tippeket elfogadnek, vagy esetleg konkret ajanlat, hirdetest stb
-
_ocsisajt
őstag
Nem, az Marunoe (epp vele is levelezek hatha tud) volt
Most egy 4wds v6os Galantja van
Gondolom VW golf lesz a vr6 fansagodbol itelve...najszos lesz, bar elindulni vele nem lesz egyszeru a front miatt
(hejjj en is tanulgatok indulni az osszkerekkel izombol, de legalabb nincs kaparas)
btw nekem nem óóudi turbom van... Nissan sx200-on hasznalatos garrett 2560r vanik
(moncca a BOVom eleg nokedli, mert csak a kabinban hallani a tusszentest, no nembaj igy nem olyan "vagi") .) -
_ocsisajt
őstag
elore dolgozok
gyarilag ugye 140 paci... most 200 felett van (nem lett meg merve) szakik szerint olyan kb. 230 pacig birja a gyari hajtokarok, dugok(ez mar custom) fek, kuplung(ez mar viszont most kezd necc lenni) Ecu custom, Intercooler nagyra cserelve, gatlok, rugok felujitva, kikemenyitve Karaszynal stb... de szeretnem a turbot majd egyszer kihasznalni
(Garrett honlapja szerint 330 pac bar ez mar eleg extrem toltonyamas lenne... boven eleg lenne 280 korul az egy tonnahoz meg a full-time osszkerekhez nem lenne rossz
a kepet meg koszi! igen ilyesmire gondoltam... kasznisnal pont most van, es megbeszeltuk, hogy amig doglozik rajt addig jo lenne beszervalni, mert akkor tudom neki vinni es raknank bele, jol (mindent egyben szeretnek megcsinalni, remelem ertheto)
-
fekeandras
őstag
-
fekeandras
őstag
Utolsó csavarig a Röthe Motorsport által átépített autó.Osztrák fiatal srác volt vele Kaposújlakon gyorsulni.Csilli-villi szép, gyári kinétetű ezüst G4 GTi módosított motorral, futóművel és fékkel.A tulaj szerint ha hajtja is akkor városban vagy német autópályán 20liter felett eszik.Mikor mondta mennyibe került a tuning majdnem seggre estem (kb. 1,4Millió
).Viszont mellette szól, hogy adnak garanciát minden átalakításra, nem valami házi modding.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motoros topic
- EA Sports WRC '23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest