- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
válasz
fekeandras #867 üzenetére
jo lenne
csak sima gt allando 4wd+zarhato diffizarral... a gt-r a kovetkezo szeriaban volt es 240 lovas volt gyarilag
(nekem meg BFes van)
a kovetkezo szeriaban volt mar gtx meg gtr elnevezes(a gyengebb verzio volt az x ha jol tudom)... -
_ocsisajt
őstag
válasz
fekeandras #860 üzenetére
mondjuk az ódi eleg gaz, hogy nem jott le
Felraknam szivesen az kis csopp(ezekhez kepest) Mazdamat
mit produkalna
Eddig ahol kellett szepen megindult az allando osszel, gondolkodas nelkul... semmi elektronika meg ilyen himbilimbik
mechanikus osszkerek FTW! (meg a kapcsolhato diffizar)
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Rifleman10 #853 üzenetére
koszi szepen!
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Rifleman10 #840 üzenetére
Nagyon szepen koszonom! de ez sajnos tul draga a penztarcamnak... illetve meg tudnam venni, de a prioritasi listan nem szerepel elokelo helyen az audio... csak legyen... en ilyen 11-12 K kornyeken megallnek, ha nem gond! de koszi meg1X!
szerk: ha egyedul vagyok, akkor inkabb a tusszogeset hallgatnam(turbo+bov) az autonak, ha viszont tobben vagyunk(hosszu utra), akkormeg ugyis hatterben menne valami zene, ahhoz meg gondolom nem kell elszallni
-
_ocsisajt
őstag
skacok! keresek olyan fejegyseget ami fogad 8 gigas pendriveot(parnal olvastam, hogy csak 2 gigasig tamogatja)! lehetoleg a legolcsobbat, mert nincs erositom, csak a hangszorok... a lenyeg, hogyha huzosabb utra megyek, akkor "zorogjon" valami... jah es a lenyeg: leveheto elolapos legyen, ezert a paraszt ne torje be az ablakot -.-
tippeket elfogadnek, vagy esetleg konkret ajanlat, hirdetest stb
-
_ocsisajt
őstag
Nem, az Marunoe (epp vele is levelezek hatha tud) volt
Most egy 4wds v6os Galantja van
Gondolom VW golf lesz a vr6 fansagodbol itelve...najszos lesz, bar elindulni vele nem lesz egyszeru a front miatt
(hejjj en is tanulgatok indulni az osszkerekkel izombol, de legalabb nincs kaparas)
btw nekem nem óóudi turbom van... Nissan sx200-on hasznalatos garrett 2560r vanik
(moncca a BOVom eleg nokedli, mert csak a kabinban hallani a tusszentest, no nembaj igy nem olyan "vagi") .) -
_ocsisajt
őstag
elore dolgozok
gyarilag ugye 140 paci... most 200 felett van (nem lett meg merve) szakik szerint olyan kb. 230 pacig birja a gyari hajtokarok, dugok(ez mar custom) fek, kuplung(ez mar viszont most kezd necc lenni) Ecu custom, Intercooler nagyra cserelve, gatlok, rugok felujitva, kikemenyitve Karaszynal stb... de szeretnem a turbot majd egyszer kihasznalni
(Garrett honlapja szerint 330 pac bar ez mar eleg extrem toltonyamas lenne... boven eleg lenne 280 korul az egy tonnahoz meg a full-time osszkerekhez nem lenne rossz
a kepet meg koszi! igen ilyesmire gondoltam... kasznisnal pont most van, es megbeszeltuk, hogy amig doglozik rajt addig jo lenne beszervalni, mert akkor tudom neki vinni es raknank bele, jol (mindent egyben szeretnek megcsinalni, remelem ertheto)
-
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Keresnek az automhoz toronymerevitot, nagyobb csiga van a gyarinal, meg ez-az amaz
es igy jobban "gyuri" a kasznit ugye a megnovkedett nyomatek
Szet kerestem a 'zagyamat, neztem ebayen(nagyon lolok, annyiert? optika tuti
) ha tudnatok segiteni azt nagyon megkoszonnem
nagyon nehez az enyemhez ilyet talalni... nekem az is jo lenne, ha tudnek csinaltatni, de nehany mester eleg horror arakat ker a tortenetert
szoval amit keresek: elso-hatso toronymerevito
kocsi: 89es Mazda 323(BF) 1.6T 4WDkoszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Távcső topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest