- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
elore dolgozok

gyarilag ugye 140 paci... most 200 felett van (nem lett meg merve) szakik szerint olyan kb. 230 pacig birja a gyari hajtokarok, dugok(ez mar custom) fek, kuplung(ez mar viszont most kezd necc lenni) Ecu custom, Intercooler nagyra cserelve, gatlok, rugok felujitva, kikemenyitve Karaszynal stb... de szeretnem a turbot majd egyszer kihasznalni
(Garrett honlapja szerint 330 pac bar ez mar eleg extrem toltonyamas lenne... boven eleg lenne 280 korul az egy tonnahoz meg a full-time osszkerekhez nem lenne rossz
a kepet meg koszi! igen ilyesmire gondoltam... kasznisnal pont most van, es megbeszeltuk, hogy amig doglozik rajt addig jo lenne beszervalni, mert akkor tudom neki vinni es raknank bele, jol (mindent egyben szeretnek megcsinalni, remelem ertheto) 
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Metal topik
- LEGO klub
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Magisk
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Mikrotik routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a kepet meg koszi! igen ilyesmire gondoltam... kasznisnal pont most van, es megbeszeltuk, hogy amig doglozik rajt addig jo lenne beszervalni, mert akkor tudom neki vinni es raknank bele, jol (mindent egyben szeretnek megcsinalni, remelem ertheto)