Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megvolt a próba,a 3.9-es kondemzátorral eléggé kisimul a frekvenciája a dobozoknak. A két doboz közötti különbség sem látható oly mértékben, mint ahogy látható volt. Nem a saját gépemmel ment.a mérés, így az eredmény sincs meg.
-
törölt tag
válasz
Dißnäëß #15269 üzenetére
Azt próbáltam. Ilyenkor a felső hatása érvényesült.
kukulec: az utóbbi 2 hónapban megtanultam, hogy minden biztos és végleges abban,amit tapasztalok, mint ahogy az ellentétje is.Mindenesetre legalább a különbséget hallottuk mindhárman, mint ahogy a homokkő hangját is.
Denesdr: holnap i lesz a ponton. -
törölt tag
válasz
Dißnäëß #15266 üzenetére
Fejlemény a homokkő vs márvány ügyében.
Ugye nektek a homokkő tetszett jobban, nekem a márvány, mert a homokkő csökkentette számomra a mélytartományt.
Kammererrel beszéltem, azt mondta, hogy próbáljam ki a padló és a kő között a Viablue tüskéket, amiket ugye félre tettem a rendszerből.
Beraktam a márvány lapok alá a tüskéket, s pislogás. Megnövelte a lecsengéseket, a mélyhang döngését eltüntette. De egyben kapott egy furcsa torzítást is a rendszer.
Kipróbáltam a homokkővel is a tüskéket, a furcsa torzulás megszűnt, a lecsengés is kevesebb lett kicsit, de a mélytartomany megvan, ami kell, döngés nélkül, nem dúsúl fel, s emellett a sima márvány vagy sima homokkőhöz képest jobb a hang.
Van egy másik sor tüske is, ha megtalálom azt is mwgtesztelem, illetve a kő alá és felé is teszek egyszerre, aztán meglátom, hogy mivan. -
törölt tag
válasz
fererencz89 #15218 üzenetére
Igen.
-
törölt tag
válasz
proci985 #15198 üzenetére
ASUS PRIME Z390-A Intel Z390 LGA1151 ATX alaplap ,átalakítva,órajelgenerátorokkal ellátva. Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz
Samsung 970 Pro 512GB [M.2/2280]
Intel Core i7-8700T Hexa-Core 2.4GHz LGA1151 Processzor
ARCTIC Alpine 12 Passiv
SilverStone Grandia GD07B
bodoraudio passzív tápegység, saját specifikáció szerint gyártott toroid transzformátor, 5 különálló tápkör,nagyteljesítményű,ultra kiszajú tápegység.
Dedikált usb kártya,órajelgenerátorral ellátva.
Ez a konfig. -
törölt tag
válasz
Dißnäëß #15163 üzenetére
Két usb kabellel is csinálta, amit. A Dénes kábele folyamatosan csinalta, pedig az feszesen illeszkedett.
Ilyet eddig még nem tett a rendszer, majd kiderül, én többször mondtam ott, hogy szoftveres hiba lesz a háttérben, meg fogom tesztelni.
A szerviz: mikor utoljára bekrepált az erősítő, a mostani szoba még nem létezett, a párom k3t lánya lakott benne,ezért nem is erőltettem a javítas sürgetését. Aki csinalta, az nem szervizes, szívességből vállalta a javítast. Emberileg becsülöm szakmailag tisztelem, nagyszerű emberről van szó, aki elfoglalt, folyamatosan dolgozik.
Végigforrasztani egy végfokot kínlódás, ő nem ilyesmivel foglalkozik, az ilyen melót nem szívesen vállalja senki.
A 10 hónap várakozás nem volt rövid, de ebből 9 hónapon át csak megcsörgettem, nem? Nem. Okéhali szinten, mert nem letz volna hol hallgatni a rendszert. Idén Január közepére készült el a lakás annyira, hogy lehessen hifizni, Februar elsején bekapcsoltam a rendszert. A javításért semmit nem kért. Nem érdemli meg a fikázást, nem tett lóvá, itt már végig azon ag,altam hogy megszabadulok a Magnumtól mert sokadik javîtás. Azt azért mindenki megértheti, hogy egy masok által forrasztgatott erősítő, ami gyártási hibával küzd (panel technológia hibája), ennek javítasa olyan feladat, amiért nem lehet elkérni száz ezret, de idő és energia rabló tevékenység, mérni, hogy van e kontakt, forrasztani, stb, s mindemellett az új forrasztás is leválhat a panelről. Egyszerűen nem vállalja el senki, mert n,űg. Örülök, hogy életben tartották eddig is.Az usb kábele, amin egy régi nyomtatókábel csatija van, kísérleti darab, ez az egy van még gyártva belőle, nem fizettem érte semmit, nem megvettem, kapok majd másik usb kábelt is. Probléma esetén vissza lehet vinni, megjavítja.
A Nuprime dac egy házimozi processzor usb dacja, Nuprime HDP, ha jól emlékszem, Sabree 9010 a dacchip.
Szóval a szervízt ne szídjátok, mert értékes emberek, akik nem szervízből élnek, szívességből javítanak, egyébként nem vállalnak ilyen munkát. -
törölt tag
válasz
Dißnäëß #15157 üzenetére
Meglesz az usb javítas.
A hypexeknél többdzör mondtam, hogy hiányzik részlet a zenéből. Tudom, hogy mit hozott a biztosítékok elhagyása, ezért emlegettem, az én rendszerem is túl van sok kanyaron.
A magasok problémája kezelve lesz, s mérve is, elvileg, majd kiderül a mivan.
A porosodás még nem számottevő, van attól nagyobb probléma. -
törölt tag
válasz
Dißnäëß #15143 üzenetére
Denes dr, disznész: én köszönöm, hogy jöttetek!
Jó hangulat volt, s Dénes elcipelte a rengeteg cuccát, le a kalappal. Meg barack pálinkát is,Erős volt a kísértés, hogy leitassam disznészt ugye. .
A hifi: tök jó volt, igaz erőltettem a megszokott zenéimet, amik számomra megmutatnak mindent a maguk egyszerűségével, de célja volt, ugyanezeket mutattam meg Dénes rendszerén is. Aztan ugye D-ék is meghallgatták a sajatjukat.
Jó volt a mérést látni a Cantonokról, a magascsere miatti 10 dB-es beszakadást is 4 kHz-en, ami 8kHz-nél maszik vissza, de egyébként dsp se volt hozzá rakva, mert ettől eltekintve rendben van a doboz (Dénes, majd tedd be a mérésről a képet, köszi).
A két rendszer más világ, teljesen más megközelítés. Dénesén a diszkó hangulat hamar megvan, nekem részlethiányos, de cserében a rosszabb felvételek is hallgathatók rajta ugyan olyan élvezettel mint a jobbak, a minidsp teszi a dolgát, a rendszer nagyjából torzítatlan ( elég hibafelnagyítókritikusfigyelő vagyok, ami hiba nálam, teher is), sávszéleken van bizonytalanság, de hangerővel ez nem hatványozódik, megtartja a mély is a mennyiséget, arányokat, a magas se üvölt kihangosítva. Tettünk homokkövet Dénes dobozai alá, ott az jobbá tette a zenét, tisztította, helyesebben szólt vele mint nélküle, a Cantonokon is segít, de a Cantonnak a márvány a mélytartomány miatt jobb. Nincs kirívó hiba Dénes cuccánal, élhető is lehet sokaknak a rendszere, nem kínlódás az akusztikával, hangváltóval.
Az én rendszerem eléggé megmutatja a hibákat, a részletesség a mélytől magasig megy, a 4 kHz-es beszakadás ellenére magastartományban is tud elég lenni bizonyos felvételeknél, tónusilag helyesebbnek érzem az énekhangokat, a nagybőgő, gitár, zongora, ének természetesebb volt számomra, cserében a rendszerem nem mindenevő és 3 év után eljutottam vele oda, hogy nem bontható, mire jön egy nyári vihar, fejemet kell vakarni, hogy miapöcslegyen ha becsap a ménkű. Sok kínlódás, sok agyalás szenvedés van a rendszeremben, sok hátraarc építés során a hogyanjobbnál nagy értékvesztés mellett, ha piaci árat nézzük, de franc akarja eladni.
A dacok összehasonlítasban fej-fej mellett, a.Nuprime-t a Kondo miatt hoztam ki jobbnak, nomeg a dugómentesség, s persze a dsd képesség is előny de a Nad is tud zenélni ( még bele se nyúltem hehe), a Topping talán hátramaradt, de önmagában hallgatva az is jó hangú, van részlete, van élvezeti faktora. A Cantonokkal hallgatva kis külömbséggel ez lett bennem a sorrend ( a biztosíték meg a dugó hátrány, a Kondómentesség is).
De mindez jó hangulatban volt, ittuk a paleszt ( közben sajnáltuk a.sofőrt😂,pardon), s ami lényeg, meghallgathathattam egy teljesen más rendszert, s dacokat, vezetékeket. Mértünk, zenéltünk, tapasztaltunk jó hangulatban.
S próbáltunk kábelt hallgatni, usb csere is volt, usb kimenet válltás is volt, de igazábol ezeknek a különbségeknek a tapasztalásával eg,edül maradtam ( illetve a szembeyzomszédom, aki nem hifista, ő hallotta), mert Dénesék nem hallották, nem tudták elraktározni magukban az előző hangot, hogy aztan csere utan meglegyen a mivan. Hozzáteszem, hogy a legnagyobb különbség a homokkő-márvány csere jelentette, ezt ők is hallották, az usb kábel csere nem volt hatalmas különbség, főleg a hasonló tónus miatt. Rca kábelt meg nagyon sokára cseréltük, ahhoz még nagyobb gyakorlat kell.
De ez nagy élmény volt, kössz fiúk. És Dénes, le a kalappal, rengeteg energiát belefektettél abba, hogy egy egésszen más utat kitaposhass, végigjárj.
Jó buli volt, jó arcok vagytok -
törölt tag
válasz
dgyuri0123 #15099 üzenetére
Az ügyesek 100 ezerből is, de ne trollkodjunk
Majdcsak meghallok egy ilyen rendszert is..dsp-vel kezeltet. Ha jó, ha nem, tapasztalatnak kell.
btraven: mert háromkor úgyis menni kell a disznót etetni😂 -
törölt tag
válasz
dgyuri0123 #15097 üzenetére
Akinek 50 millas rendszere van, az hiába jön ide, nem értik meg itt, hogy milyen rendszere van, mert nem hallottak olyat.
-
törölt tag
Ha a hifi rendsueren a konzerv rosszabbul szól ( ami természetes), mint a valóság, akkor nem az a megoldás, hogy meghókuszpókuszoljuk a felvételt, hanem készítenek jobb felvételt, a hifista meg készít jobb rendszert jobb akusztikával. Müanyagból nem készítünk fát, akkor se, ha a műfának szebb az erezete.
-
törölt tag
Eléggé félreértettétek a soraimat, nyílván, mert félreérthető is volt.
Nem írtam, hogy térmemtes, effektmentes, sztereóhatas mentes rendszer a jó.
Azt írtam, hogy a tér hallgatása, figyelése a legutolsó szempont a rendszer építésnél, mert a torzítás ezt befolyásolja. Kell a tér3rzet, jobbá teszi a zenehallgatast, de amit Migabi is ír, hogy a szobából kilépő mindenhol szóló akármi lenne a jó rendszer alapja ( amit amúgy sokszor átéltem ezidáig, miszerint ilyen volt a rendszerem), ez teljesen érdektelen információ.
A dobozról leválló hang jelzi, hogy minőségi a rendszer, s a sztereó hatasok kihallása is természetes, de ez olyan nehezen definiálható, s olyan könnyen becolyásolható tényező, aminek számomra már nincs iránymutató szerepe, illetve annyi van, ha ez túl zavaros, pontatlan ( a lecsengések), akkor hibát mutat. Nem jó, ha dobozok felől szól a rendszer, illetve nem szeretem, ez is hibára utal/és belépő szintet is jelezhet, de ismétlem:
A tisztasága a hangoknak, a hangok helyes aránya ( linearitás), tónusa, a teljes hang szövetessége, énekhang természetessége ( ne sipákoljon Diana Krall,stb) a lecsengések 3rtelmezhetősége, pontossága sokkal mérvadóbb, mint a "tér" mennyisége. A sztereó effektek mennyiségét ne a rendszer határozza meg, a rendszer csak legyen képes azt vissza adni, (nagy felbonás), de ezt az életszerűség kell, hogy meghatározza. S ez a hangszerhangok, énekhang terén mutatlkozik meg, ezeknek kell minnél helyesebbnek, tisztábbnak, természetesnek hatónak lenniük.
Ebben én tévedésben voltam, mert pont ilyen fontosnak ítéltem meg a visszhangosságot, ami aztán sokszor pofánvert az értelmezhetetlenségével. A jazz, vokál,klasszikus, tradicionális zenék egy része legyen rendben, legyen jelenérzet, életszerűség, s ebbe nem tartozik bele egy hegedű hangjánál a másodpercig szóló visszhang figyelése.
Igen, fordítva ültem a lovon, visszavettem a pofámból, azt hittem én vagyok a csodatévő királyság, miközben kb egy hónapja hallom, hogy mennyire másképp kell szóljon a zene ahhoz, hogy csak járjon a lábam.
Jelenleg a hangdobozok felől, kicsit kétoldalt is és közötte szól a zene, a hatam mögött, meg az űrben, meg Romániában nem szól. Aztán majd kiderül a hétvégén mások véleménye -
törölt tag
válasz
#71562240 #14977 üzenetére
Nincs tüske sehol jelenleg.
Kacsasült: szőnyeg sincs a dobozok alatt.
Kukulec: a tér, teresség kérdése egy teljesen megtévesztő információ, ami a rendszerben fenálló torzitások miatt jön létre, amit csatlakozók, fázisproblémák, eszközproblémák és pozíciók, illetve akusztika meg a villamos hálózatban lévő zavarok összessége okoz biztosítékokkal, vezetékekkel együtt. A hifizéstől a lehető legtávolabbi követelmény, tulajdonság, mérce a Tér. S mindezt 3,5 év után egy hónapja tudom, miután ezernyi dolgot kigyomláltam a rendszerből. -
törölt tag
Hozd csak, van vele tapasztalatom
-
törölt tag
Nos, folyt köv.
A márvány vs homokkő témában léptem előrébb ismét.Előljáróban: próbáltam a márványra rakni a homokkövet,s arra a hangdobozt,s próbáltam a homokkőre a márványt. Ugyanúgy viselkedtek, mintha egyedül próbáltam volna őket, a sajáthang érvényesült.
Aztán gondolkodtam, pislogtam: eszembe jutott, hogy tüske is van a dobozok alatt. Biztosan kell oda a félszázezres ViaBlue?
Kiszedtem.
Az eredmény: nyugodtabb, természetesebbnek ható hang, hallgathatóbb tüske nélkül, márványra vagy homokkőre rakva! Megmaradt a különbség, a homokkő a mélytartományt elnyeli (kb 100 Hz környékén), a márvány feldúsítja, de legalább van a nagybőgőnek nagybőgő hangja..de tüske nélkül mindkettő JOBB. Megpróbálok majd kölcsönbe szerezni gránitot, illetve van pár terv porondon, de ezek az alátétek ( Viablue tüske, márvány, homokkő) nem marad a hangdoboz alatt. -
törölt tag
válasz
dgyuri0123 #14870 üzenetére
Nálam is jobban szól álltalánosságban a waw, mint a flac. Tegyél próbát, hátha hoz nálad is...
-
törölt tag
válasz
Jorgi Kormi #14866 üzenetére
72 ezer volt a doboz használtan. 45 ezer két magassugárzó használtan. Hangszóró vezeték 52 ezer használtan (ez 170). Hangváltó alkatrészek ( kondi, tekercs, ellenállások) 160 ezer, nagyrésze Jantzen, nem minden cserélve.
Bukó? Értékesítésnél persze. Nyereség? Naná, akkor veszek másik dobozt, ha lesz 2 millió a zsebbe...addig ott egye a penész mind, ahol van...hogy mi éri meg, relatív. -
törölt tag
válasz
fererencz89 #14855 üzenetére
Érdemes a soros ágon superior zcap kondit venned jantzentől, mindenhová, ahol kondenzáror van soros ágban. Nem fogja rosszfelé eltolni a hangot, sőt. Meglepően jót tesz. Kiadásnak meg nem nagy tétel. Ha szemfüles vagy, még használtat is talalhatsz, sokan veszik kísérletezni a jó ár/érték arány miatt.
-
törölt tag
Ma ismét volt próba. Márvány vs homokkő. Homokkő ment pár napig. Hangdoboz alatt volt cserélve.
Beraktam a márványt. Nem egyedüli vélemény, egy ismerős nemhifista is hallotta, elsőnek ő mondott véleményt.
Homokkő jobb énekhangot ad, nyitottabb a közép-magas tartomány, életszerűbb az énekhang. A mélyhangok mennyisége csökken, a mélytartomány részletessége is csökken, az énekhang előrébb helyeződik a térben.
Márvány a mélyhangot rendbe rakja, több lesz és minőségibb hatású, simább és részletgazdagabb a mélytartomány, a nagybőgő hangját szinte rajzolja, a húrok pattanása megfogott. Minden zenének jót tesz a mélytartomány megnövekedése, melegebb hatast kelt, viszont az énekhang (pl Diana Karl) természetessége odavész, a magastartomány mennyisége és minősége is romlik, miközben a sztereó térérzet oldalra nő, énekes hangja távolodik. Az egész produktum összességében kicsit művi lesz, dobozhangú, a homokkő természetesebb összhatást keltett, de a mélytartományt meg hazavágja...
Azt hiszem, találnom kell mas megoldást, természetes hangú anyagot, pl fát.
...mert most vagy a f.szomba harapok, vagy a zacskómba..oszt egyik se jó érzés..😔 -
törölt tag
válasz
Mathiask #14780 üzenetére
Nem számolhatsz azon frekvencia tartomány nélkül, amit nem hallasz, mivel az a tartomány visszahat a hallható tartományra. Tehát ha egy felvételt nézel, az a felvétel lesz a helyesebb, ami tartalmazza mindazon frekvenciát, amit a valóságban is tartalmaz az adott hangszer hangja. Ez elég logikus.
-
törölt tag
Milyen jó ezen kabelkérdéskörrel foglalkozni oly sok sehova vezető íras után. Mennyire csodas ez a topik, és a.ph egyáltalán, hogy folyamatosan a tej fekete!fehér! Vakteszteld! Más lenne az íze, ha fekete vagy fehér lenne! Szürke az!!..hsz-eket olvasni. Igen, mindenkinek joga van leírni, hogy van, nincs hatása a kábeleknek és igen, szóljon erről mindig a fórum, éljen a szabad fórumsz3tb.szás intézménye
-
törölt tag
válasz
fererencz89 #14669 üzenetére
Jönnél inkább te is hallgatózni, oszt elhallgatóznank egymas mellett, abból még baj sosevót. Tiszacsege csak az előfoka a vilagvége utáni helynek
kammerer: akkor erről lecsúsztam, pedig vinni akartam vissza a szörpis üvegeket😔 -
törölt tag
A Sony füles kapcsán jutott eszembe:
A legnagyobb probléma azt hiszem az itt a fórumban és általában véve is, hogy nagyon sok zenehallgató van a hifisták között, akik hifistáknak hiszik magukat, holott nincs hifistáskodáshoz elegendő tapasztalatuk.
Mivel az utóbbi másfél hónapban olyan sokszor vert pofán a rendszerem a változtatások miatt, olyan sokszor történt 180 fokos fordulat, hogy aztan megint forduljon 180 fokot hogy már szégyenlem leírni, kifejteni ( micsinál a gránit vs homokkő, micsinál az árnyékolas, hova hangolódik a rendszer a mindentegybeforrasztás miatt, stb), hogy bátran kijelenthetem:
Lóf.szt vagyok én hifista, egy kütyübuzerátor vagyok, aki nagymellénnyel verte mellkasát, hogy micsoda kicsoda..!
Szimpla zenehallgató vagyok kéremszépen. Halvany fingom nincs a hifiről, majd ha oda ülök a sokadik élő előadásra ( műtermi és szabadtéri egyaránt, jazz, tradícionális, klasszikus stb műfajokban), majd ha odaülök a sokadik rendszer elé, ami sokmilliós értékű és sokórát hallottam a nagyok világát AAA lemezekkel lp-n, hallottam nagytudású dobozokat, erősítőket, dacot, futóművet, kábeleket egyszerre egy rendszerben, azaz ha lesz valami valós tapasztalatom a hifi világát tekintve, akkor leszek kezdő hifista, addig radikális zenehallgató max!
S nagyon sokakra igaz ez, amiket mondtam. Hájend szint meg audiofill, mi? F.szom...
Sony fejhallgató szint van, ha valami tetszik, király, mindegy, hogy mi köze van a valósághoz. Itt tartok én, s sokan itt tartunk. Ez nem hifi, ez csak jó minőségű zajforrások halmazának imádata, akkor lesz hifi, ha Earl001, vagy kammerer, stb azt mondja, hogy na ez már közelít...s ekkor se leszek hifista, mert nincs meg a tapasztalatom hozzá. Se nagyot, se semmit nem akartam ezzel mondani, csak úgy bennem volt ( akkor is, ha csomó mindent hallottam, tapasztaltam már rendszerépítés során).
Pont mint a Ferrari vs Audi quatro. Sose ültem Ferrariban, nem vezettem, csak gépjárművezető vagyok az Audisták között. -
törölt tag
válasz
denesdr #14577 üzenetére
Üsse kavics, hallgathatod..
Nem forrasztottam be eddig, csak az analog oldalt. Az usb-nél és a digitnél általában úgy gondolom, hogy a zavarszűrés a lényegesebb szempont, s nem gondolom úgy, hogy a csatlakozó zavart okoz...inkább torzulast...az meg hatha nem opyan mérvadó a digit jelnél😭..valami ilyen logika miatt nem forrasztottam direktre
Érdekes lehet beforrasztani, de valahogy nincs kedvem bekínlódni azt is fixre...
Dgyuri: elgondolkodtattál -
törölt tag
válasz
Dißnäëß #14538 üzenetére
Az nekem csak remek..
de ha nem mozdulna, akkor is gyertek, majd harasót elkábítom klorohónaljszaggal, oszt megy a csomagtérbe.
Maci: a nagy farok stimm, de.honnan tudsz ilyeneket?nem beszélhetsz az asszonnyal
A kergetődzés: francokat, megmozdulni is lusta vagyok..
Következetesség: eléggé következetesen jartam el, egy iranyt követve, gyűszűfan lettem
Tapaizo: fog érdekelni a tapasztalatod stream ügyben👍 -
törölt tag
válasz
#01758976 #14532 üzenetére
Sír a gyermek, baja van. Elmondani nem tudja, hogy mi: bekakilt, álmos, de csípi a fenekét, fáj a hasa, torka, tele van az orra, éhes, rosszat álmodott, szeretetre vágyik...az anyuka kicseréli a pelenkát, éjszaka van, a gyerek sír, anyuka magához öleli, aludjunk, elringatja..s ennyi.
Ha mindet kicseréled, az összes lankábelt, a tápegységek zaját rászabadítod a jobb kábelekkel a rendszerre. Emellett ugye a zajosabb, rosszabb kábelek mar nem torzítják a jelet, tehát az több infót tartalmaznak...minden összefügg mindennel. Az is lwhet, hogy a Node2 nem tudja minőségben továbbítani a tisztább jelet...nálad a Node ugye főképp kényelmi szempontból maradt a rendszerben, a kezelhetősége zseniális, kimagasló...de attól a hangja még alul marad...
A te rendszeredben csak ennyi változtatás hátrány, de legalább megmutatta, hogy több részlet megy a streamm-nél át, ha ilyen irányban mozdul az ember.
Furcsamód válltozott ugye a rendszerem: egy-egy ponton kiiktatott hiba többször is visszadobta a rendszerem élvezeti szintjét, s ami legfontosabb: a háradon kiment volna a hangja, a teresség, a sztereó hangok idegessége, lebegése fárasztó volt sokszor számomra is. Most már elmúlt, s végre normális a jazz, Diana Krall mesteri felvételeket hoz, a Világfa megnőtt, Szalóki Ági nagyszerűen muzsikál, nem lebeg a hang, nem idegesítő és felnagyított a részlet, hanem barát, természetes, a nagybőgő húrja, hangja kellemes, tiszta, kivehető minden rezdülése, s nem idegesítően. De ezt a legutolsó változtatás óta érzem így.
Nálad mar olyan összetett a rendszer egy-egy szakasza, hogy csak komplett szakasz változtatásával tudnál tovább lépni (tápolas, router, kabelek, stb egyszerre, plusz Node cseréje ugye), mert most önmaga szintjén van a teljes forrás.
Nálam a net még rendezésre vár, a Tidal messze elmarad a letöltött zene hallgatásától, pedig a Tidal jobb a Deezertől jutubtól, satöbbitől. -
törölt tag
válasz
migabi24 #14502 üzenetére
Vigyázz, mert minden hiba, amit kiiktatsz, előtérbe helyezi a másikat...jobban hallható lesz a többi hiba, hiszen egyet megszüntettél, ami a jobb hang mellett egy adag zajmentességet is ad a javított pontot nézve. Ne legyen naivitásod: az rca, a tapdugók, biztosítékok, azok aljzatai, mind-mind számítanak, s pofánver a rendszer párszor, mire végzel az összes hiba kiiktatásával ( már amit a rendszer felépítése lehetővé tesz). Ugyan ilyen fontos a hf kábel masik végének beforrasztasa az erősítőbe...konkrétan nekem nincs a végfokra rácsavarozva a burkolat, mert útban a a hf kábel. S a végeredmény olyan, hogy vigyorgós élvezettel hallgatod ugyanazon rendszeren azokat a zenéket, amiket ki se állhattál...🙂
-
törölt tag
válasz
fatpingvin #14426 üzenetére
Tök egyszerű.
Hallgasd meg. A sorba kötött izéket is👍
A hifi nem a logikán alapul. Ez nem sakk, nem it szakterület. Nem mérnöki. Ez hang hallgatása. S ez a hifire minden téren igaz.
Pl az én hifim is olyan rendszer, ahol minden apró változtatas meghallatszik. Gyere, hozz usb kábelt. Varj, van kettő, gyere. Gyere te is disznész🙂👍 Hallgatózzunk. Nullák meg eggyesek. Meg a hifi🤗👍 Disznész, neked amúgy is gyönni kék mar, vagymivan🧐😳🙂 -
törölt tag
válasz
migabi24 #14394 üzenetére
Kivettem a hangterminálokat, és a helyükön lévő lyukakon vittem be. Ha nincs lyuk, Tarzan lenni erős, csinál!
Dgyuri: sok út van pestre. A lényeg, hogy megérkezz. A legkényelmetlenebb, de azt hiszem dugóügyileg a legolcsóbb út az enyém.
Ozzy: próbáltam előrébb, de nem lett jobb. A szőnyeg folytatásában a szembelévő falon franciaágy van egyenlőre, jelwn helyzetben 2.6m-es bázissal most a legjobb a hallgatási pozíció. Csupasz fal van a dobozok mögött, nincs sehol semmi csillapítas. Egy mérést követően mar lehetne gondolkodni a hogyqnokon, bár elég kötött a tér: ez a szoba lesz nappali ( franciaágy helyett kanapé), hifiszoba és hálószoba is egyben, mindez 16-18 m2-en.
Disznész: a jó csaj akkor is szép, ha tojik a hátadra, aztán megcsapkodja a szívlapáttal..
Haraso: netet majd a tapaizo frle módszerrel akarom tuningolni, másoknak is bejött beszámolók alapján. -
törölt tag
[kép] A rendszer.
-
törölt tag
Elkészült a rendszer. 2-3 év kínlódás és kb 2 millió jmf.
Végigvittem a logikát: sehol csatlakozó a rendszerben, minden kitisztítva, kitakarítva: nincs tápdugó, elosztó, rca dugó, nincs bontható hf vezeték.
Az eredmény még nem végleges, mert ugye a forrasztások járatódnak, de az most is biztos, hogy minden megérte:
Olyan letisztult hangot kaptam, ami miatt biztosan állíthatom, hogy ne adja a sors, hogy barmi jobb cucc kerüljön a rendszerbe, mert ugyanez lesz a sorsa! Minden csatlakozas, ami aranyozott, rezezett, szorítós, kényelmi, szabványosított, ront a hangon, a hangminőséget gyalazza abban a kategóriában, ahol én költekeztem. A Furutech, Nakamichi stb vonal, amit végigjártam, zsákutca.
Nem hallottam még ilyen hatast, ami egy tranzisztoros rendszert ennyire sima és természetes, torzítasmentes hangot eredményezett volna, miközben a végletekig megmutatja a zene minden részletét élvezetes tonalitással és linearitással karöltve. Olyan zenéket hallgatok élvezettel, ami eddig fejvakaras volt, hogy minek tette ide Bodor, mit hallgat ezen a Bodnár ismerősöm...
Remélem, hamarosan el tud jönni minnél több ember, meghallgatni, véleményt mondani. Bárkinek kedve van, várom, szóljon, hívtam már sokakat. Nem dicsekedni akarok, az is lehet, hogy nem fog tetszeni sokaknak. Csak...
Ritkan érezheti az ember, hogy kész van egy hifi rendszerrel. Én ezt érzem. S ezt a rendszert szeretném megmutatni, megosztani.
Tisztában vagyok vele, hogy nem megszokott, nem könnyen követhető az építési módszerem. Nem is várom senkitől, hogy hangdobozt tuningoljon, hogy a villanyórától kezdve direktbe kössön mindent (kivéve usb kábelt).
Én megcsináltam, megnézheti bárki az eredményt, illetve hallhatja. A legfontosabb, hogy kész, s nekem tetszik, de a hifi szeretete hajtott, a zenehallgatás aprólékos kiszolgálása, s az eredményén bárkivel szívesen osztozok. Sokan építik az erősítőt, stb, az nekem zsiráf ( tetszik, de itthon nem lesz), nekem más zsiráfom van.
Jó zenehallgatást mindenkinek -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
dgyuri0123 #14325 üzenetére
Nem tudom. Saját tapasztalatom arra irányíthat figyelmet, hogy milyen jelentősége van az rca dugó-aljzatnak.
Ja, nem vagyok lelkes. Amit eddig iranynak hittem, az semmivé lett (a hatalmas sztereó effekt megmutatás torzítas nélkül).
Újra kell értelmeznem a hifizést.
S még valami: egybeszettnép sincs rca..illetve gondolom, van ebből is hájend minőség, aljzatból szintén, én csak a 2 ezer/db dugóra tudok támaszkodni.
Mondom, nem csodatétel, pont az ellenkezője...ami még több kérdést szül. -
törölt tag
No akkor egy kis ON.
Történt, hogy bekattant a bogyóm sokadjára is, mert bennem volt a kíváncsiság, hogy mi van, ha
NINCS EGY RCA DUGÓ MEG ALJZAT SE???
Egy csomó mindent vártam hatásilag. Vártam a még csodálatosabb felnagyult sztereó effekteket a zenében, amit betökéltem, hogy a felső kategórias opáknak köszönhetek és az előfok csinalja...vártam, hogy még csodásabb valami fog elő jönni térben, időben, párhuzamos síkok között, és olyqn realisztikus jelenségeket vizionáltam az rca mentes rendszerbe, amunek folytán majd le tudom olvasni a zenében a gitárhúrokat pengető műanyag márkáját, látni fogom a stúdióban fapacit, ahogy tolja a csúszkát a nyers felvétel utómunkájánál a visszhangosítás felé...
Mikor egy rca-t kivettem, kicsit pontosodott a lecsengése a sztereó hatásnak. Kettőnél a dobozok előtt szólt, közötte semmi, de a 2,5 méteres bázis távolságot nézve 4 méteres szélességben. 3 rca eltávolítasa nagyon nyugodt, felnagyított sztereo teret képezett, tiszta, rajzolható lecsengésekkel, értelmezhetően ().
Pedig nem a ló megy hátra, csak én ülök fordítva a qrva nyeregben!
Tehát kivettem a negyedik rca dugópárost. Két Kondo direktbe van forrasztva 3 készülék között.
Fejvakarás van.
Nagyrészt eltűnt a falakat elhagyó sztereó lecsengés, a hang visszatért a két doboz környékére és közé, tisztább lett, de egyben visszafogott is.
Oly módon visszafogott, amilyen eddig akkor se volt, ha az előfokot monóba kapcsoltam!
A jazz, az énekhang, a zongora, gitárhang, tradícionális zene és kb minden nagyobb hangerőn is életszerű hatással bír. A mélyhqng több lett, nem a mennyisége, hanem az alsó frekvencia ( 25Hz-nél már hallható teszthanggal, eddig csak 31.5 Hz-en szólalt meg).S vissza lehet csinálni ezt a hatast, az aljzatok megmaradtak, rá lehet dugni rca dugókkal
Rca és álsztereó hatás? Felső-alsó tartomány kiemelés úgy, hogy megesküszöl, ez így helyes???
Szomorú hírem van: igen, létezik.
Ez a Furutech kifejezetten ilyen, de a CA gyári dugója is ilyen hatású. (Migabi tudja a típusát). De ilyen hatású mas rca dugó is, mas tónussal ugyan, de visszhangosít.És ennyi...
Kérdés, más erősítőn miért nem jelentkezett ennyire ez a hatás, és milyrn lehet vajon más erősítő (tranyós és csöves) ercéátlanul?
Van még hova fejlődni tapasztalatilag, mint Putyinnak a demokráciában..😔 -
törölt tag
válasz
ozzy711 #14250 üzenetére
Ha zárlat van bárhol, akkor sötétség van, ez egy normális dolog, úgy hiszem. Az ember megszünteti a hibát s felkapcsolja a megszakítót, mindegy, hogy mosógép, vagy erősítő a hiba forrása. Ha nem lett volna hallható a javulás, vissza rakattam volna az ösvényhez a megszakítót, de ugye így nincs esély erre..🙂
-
törölt tag
Kivettem ismét egy pár rca dugót- s aljzatát a rendszerből. A Nuprime dac kapta a műtétet, így a négy pár helyett már csak egy pár van a rendszerben...
S most bajban vagyok, mert miaf.szt rakjak a negyedik pár helyére, ami oldható is kell, hogy maradjon...!?
Egy pár kivételének hatása is fantasztikus...de azt hiszem, pár hét múlva megszűnik majd ez is, és végre nem rontja tovább a sok felesleges dolog a hangot..illetve ezek maradványa is eltűnik.
Furutech dugó, migabitól való...sajnos ez is csak szűk keresztmetszet.
Másik: tápösvény úgy lett bekötve a villanyóránál, hogy kapott a villanyórában egy közös ( padlástér hálózatával) firelét, meg egy külön megszakítót, ami csak a tápösvényé volt, két hét után bevillant, mivan, ha mégis beleszól a hangba, mert a bejáratás megállt egy szinten...beköttettem direktbe a ház egyetlen megszakítójára, s rájöttem, hogy ostoba vagyok, rögtön elmúlt a hiány érzet...
Most meg az rca kivétel miatt újra hallgatok mindent, több dinamika, színpadkép, teltebb a teljes történet...Lara Fabian is képes jól énekelni koncerten, az István a király pislogósan jó keverés, de az Ismerős arcok-Nélküledje is megdöbbentően sok részletet ad...a Tidalon..
Csakazenevan. -
törölt tag
válasz
#01758976 #14228 üzenetére
Most van alkalmam hallgatni Lovász Irént rendesen.
Ez egy qrvajó album. Iszonyat jó aurája van a felvételnek, parádés a harangok hangja, nagyon jól hallhatók a lecsengések s nincs semmi bantó hang a zenében. Nagyszerű jelenérzet számról-számra. Eléggé tűri a nagy hangerőt, sőt, megköszöni..s csak a Tidalon megy... Megpróbálom letöltveni, nálam van különbség a Jriver számára..de így is nagyon jó. -
törölt tag
válasz
gordonfreemN #14094 üzenetére
Bodornál most 40 ezer, tőle van. Nem tudom, hogy az órajelezés mellett mit csinál vele...
nLali: készen vettem. Analog táp van a pc-ben, a teljes pc minőségi tápot kap. S az alaplap is meg van órajelezve -
törölt tag
Bejáratatlan usb kártya, amit ma raktam be az audio pc-be.
Hatása már pár óra után hallható, kevesebb digitális mesterséges üveghang, nem karcos a magadhang, kerekebb a mélytartomany, minden kicsit jobb. Ha úgy gondolom, hogy bejáratódott, parszor átteszem az alaplapi usb-be a kábelt, s pontosabban leírom az előnyeit. A kártya amúgy Bodor termék, nála keressétek. -
törölt tag
válasz
migabi24 #14082 üzenetére
Igazából az a baj, hogy sokszor lebkell írni ugyanazon dolgokat. Ezért mondtam, hogy le kell szögezni itt a kabelek hatását szabalyként pl...s ez nem a másik tábor kirekesztését hivatott szolgálni ( a kábelnemhívők, s ezt sem személyeskedésképp írtam le most sem), hanem azért, hogy ne ugyanazokon a koncokon marakodjunk.
Tudnillik mindig arról beszélgetni, hofygy én azért hallhattam, meg azért tapasztalhattam..unom, hogy meg kell védeni a saját igazam.
Hamarosan megkapom az új usb kártyám, arról is majd regényt kell vitáznom, hogy márpedig de, hatasa van, jelentősége van..?
Anno az volt a célom, hogy legyen egy hely, ahova le lehet írni gúnyos bírálatok, magyarázkodások, röhögő fejek nélkül az élményeimet. Nem logikagyártások volt a cél...
De hát ezt ugye nem lehet szabályokkal...mert ugye milyen már az.. -
törölt tag
válasz
fererencz89 #14071 üzenetére
Ennek mentén eljutunk a trollkodashoz, mert kb ennyi értelme van a hsz-ednek.
-
törölt tag
válasz
Mathiask #14051 üzenetére
Nem véletlenül *-oztam meg a jel-et, mert te hangjelről írsz, de egy tápkábelen nem hangjel megy és egy digit kébelen se. Így egyáltalán nem biztos, hogy van összefüggés a hang és a kábel tulajdonságai...
Ami a tápkábelen átmegy, abból lesz a hangjel. Azzal működik a teljes rendszer. A digit jel is abból lesz, ami a tápkábelen átmegy. Tehát hogyne lenne összefüggés? -
törölt tag
válasz
#01758976 #13985 üzenetére
Az lp-s vonalat ezért nem akarom meghallgatni.
Egy olyan vilag, amire nem lesz soha lehetőségem, hogy hallgassam tartósan. Ugye egy lemez is mozoghat 10k körül.
Egy ismerős anno shellmercibálnából pislogott rám, miközben folyt a nyálam a beltér láttán (még a műanyag is kézzel varrott volt). Mondta üljek bele...mondtam, elég ez így, nem fájdítom a szívem..így vagyok az lp-vel is..nem akarom a tökéletes lp-t meghallgatni, ott penészedjen ahol van.. -
törölt tag
válasz
gordonfreemN #13952 üzenetére
Én egy elhúzható ajtóval csinálnék kék ledes jelzést. Akit zavar, eltakarja..
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
ozzy711 #13838 üzenetére
Nem...sajnos ott nem tartok, véletlenül posztoltam ki..
Ez tavaly őszi kép, január 6-án elkészült 2 szoba a padlástéren, így lett végre mindenkinek saját szobája, nekünk is az asszonnyal. Ez annyiból lényeges, hogy eddig nem abban a szobában voltam, ahol a hifi van..
Hétfőn megyek az új végfokomért is, TMP végre megcsinálja, 9 hónapja várom...azért csinálom az ösvényt is. -
törölt tag
Az megy a szemétbe oszt lohadjon meg
Komolyra fordítva: a dac digitális része miatt megy a digithez, így az elő-végfokot nem szennyezi tápoldalon az analogot..
Hogy mennyit számít, a t.köm tudja, főleg, hogy nincs a két ág külön árnyékolva, lehetőség volt így csinálni, keresztmetszet bővül így, van, aki szerint számít, hát legyen.
Őöö...a padlástéren az alu is szűr -
törölt tag
Nah.
Tápösvény építés van. Tapaizo felhívta a figyelmem a NYCY kábelekre. Ő a 3*4/4-est választotta, én a 4*2.5/2.5 mellett döntöttem.
Én földelés nélkül használom a készülékeket (ha később lesz földelés, akkor is dedikált, nem a hálózaté). A négy ér barna és fekete színűje lett a fázis, a szürke és a kék lett a nulla. A Vimar elosztó belső vezetékezését is kicseréltem 1.5 mm2-ről 2.5mm2-re. Az árnyékolás a villanyórában lesz a hálózati földelésre bekötve.
A 2 fázis- két nulla rendszernek az a lényege, hogy az elosztó közvetlenül a tápösvényre van rákötve, 2 dugalj egyik fázis-nullára, 3 dugalj a másikra, így a digit és analog eszközök külön körön lesznek használva.[kép][kép][kép]
-
törölt tag
válasz
liszi70 #13822 üzenetére
Én egy párszor leírtam, hogy tökmindegy, hogy mi mennyibe kerül a hifiben. Vehetsz milliókért xart és vehetsz kevesebbért ( jóval kevesebbért) jót. Mindez pl összkábelekre kivetítve. Ismerős a Chord audio reference kábelét árulja, amit nagyon sokért vett meg, mert a japán (talán Hitachi?) Réz ősrégi kábel rommá verte hf kábelként, de máshová is ezt szánja ( apróért vehető a Chordhoz képest).
Én a Kondo 2-eseket 30-40 ezrekért vettem (rca). Ehhez képest a Wireworld Platinum Reference ezüst kábelét a szekrény aljába hajítottam, mert a Kondo rommá verte. (Japán réz ugye). Rca-t is vehetsz sokszázért.
A néphülyítés a lux, reference, stb plusz a sokezres árcímke.
Anno írtam, hogy tökmindegy az ár. Ha grófi arany étkészlet kell a rendszerhez, akkor azt kell megvenni. Ha szárítókötél, akkor azt!
Az értéke a lényeg, nem az ára meg a márkája meg a hájpolás. Csak tudni kell, hogy pl tápkábelnél is mi az érték. -
törölt tag
válasz
liszi70 #13582 üzenetére
Egyetlen dolgot emelek ki, a többi nem érdekel, ezen a ponton túl zenét kell hallgatni. Te is leírtad, ami bosszant írásommal kapcsolatban, én is leírtam a topik szintjével kapcsolatban a véleményem, ennyi.
Az egy pont:
Ha van különbség egy kábel esetében, akkor az erősítő hibás! Nos ez az egyik orbitális hülyeség.
Hogy miért?
Mert nem csak erősítőnél működik ez a jelenség. Dac, forrás, futómű szintén tuningolható jobb tápkábellel.
Új készülékeknél szintén jelentkezik tápkábelek miatti hangkülönbség.
A többi meg túltárgyalva. Sokadszor. -
törölt tag
válasz
liszi70 #13553 üzenetére
Nos:
A vaktesztelés is ugyanilyen kivitelezhetetlen egy kábelen, csak kábeleken is határeset, ugyanis ezernyi buktatója van, kezdve a tesztelt alany hallásától, izgulásától, ismert, ismeretlen rendszer, kábelek, rendbe lévő rendszer, minőségi rendszer ( nem hallható a tápkábel hatása, ha az rca kábel, az erősítő, a hangdoboz, a szobaakusztika stb hemzseg a torzításoktól, zajoktól, s még lehet sorolni a listát), de a legfontosabb, amit az antihifiaták nem hajlandóak megérteni, elfogadni, s csak kifogást kiáltanak, az pedig az, amit dgyuri tiaztán leírt, hogy egy kábel sok óras hallgatás utan nyeri el végleges hangját, s csak ezutan lehet érdemben összehasonlítani egy masik kábellel, s mindezt nagyon figyelmes hallgatózással, ismert tesztzenékkel, sok munka, sokfáradtság, sok energia, racionalitás kell egy-egy döntéshez, amit egy antihifista el akar intézni egy 10 perces vaktasztal, sőt, azt veszi egyetlen bizonyítéknak, sőt ugye elhabgzott azon orbitális hülyeség is, hogy ha a tápkábel hatása hallható, akkor az erősítő hibás, tápkondi száraz...
Komolyan el tudják hinni az antihifisták ezeket a sületlenségeket????
A tesztem pont ezen szintet célozza: ha mar olyan hülyeséggel kell foglalkozni 60 év hifitörténelemmel a hátunk mögött, mint a kábelek hatása, ha ezt a dedót kell lekövetni, ami a 60 év hifitapasztalatot igyekszik kigúnyolni, sületlenségnek beállítani, igyekszik a vaktesztet üvöltők vigyorfejes tapasztalatlan hifimugrik csapata semmisnek beállítani a hifisták tudását, akkor lássuk, kié a normálisabb rendszer? A hifistáé, aki minden pontot megvizsgál, vagy az antihifistáé,aki csak drótokat és méréseket lát?
Ezért kell a rendszer a rendszer elleni teszt.Hifista tesztje az antihifistáé ellen. Ha nincs különbség, akkor a hifisták felsültek. 60 évnyi téveszme, a világ bohócai, méghogy tápkábel!!🤣😂😂😂
Csodálkozom, hogy ezt nem csinálta meg bárhol bárki.
S tudod, nekem nem az antihifistákkal van bajom. Hanem azzal, hogy az antihifisták folyamatosan a hifistákat becsmérlik, nézik semmibe sokórányi tapasztalat gyűjtésüket, s meg sem próbálják végigjárni az útjukat. Itt-ott beleszagolnak, esetleg csinálják egy darabig rosszul, előítéletekkel, tévedésekkel megszórva mindent, elragadtatva egy egy marketingdumától megveszik akár a reference kábeleket is félmillákért, árakat néznek, s nem érteket k1beleknél, készülékeknél, aztán ott van 3 milla szemét és szemét a teljes hifitársadalom, mert becsapták őt, aki annyira hifizni akart...s lesz egy halom katyvasz, mint az írasom is, pedig nem is ittam még...(hiba).
Szóval hifista rendszere az antihifista ellen. Ez vaktesztelhető, ha már dedózunk hifizés helyett.
Mert az ilyen dedó miatt nem írom le, hogy mikor a TMP-s usb kábel helyett beraktam a Chord ezüstöt, mert a Tompié kontakthibás lett, akkor dyscus, lancerboly, kammerer, haraso szinte egyszerre mondták, hogy ez xar, tedd vissza a másikat...
Tudom, erre a vigyorfej illik, meg a dac meg a forrás tápja ki van száradva...
A leglényegesebb az egészből az érzékeltetés,hogy az antihifista mennyire messzi van a minőségi hifizéstől, a minőségi zenehallgatástól..ezért a két rendszer vakteszt.
Amúgy a radai rossebet érdekli a vaktesztelgetés, a hifi a lényeg, hallgatni a zenét. -
-
törölt tag
válasz
Dorian #13499 üzenetére
Nos, akkor én nem futok el. Lehet tesztelni!
Adok 100 ezret erre a célra, és kidobom a teljes rendszerem a kukába, ha vesztek. Tessék tessék!
Vegyük sorba: szerinted nem számít, hogy 168 kbit vagy flac. Nem számítanak kábelek. Nem számít, hogy van e.biztosíték, vagy sincs. Semmit nem számít, hogy vannak e banándugók, rca dugók , tápkábel direktbe kötve a trafóra, kikerülve a biztosíték foglalatát, kapcsoló léte nemléte sem számít, esetleg idevegyük a hangváltón lévő szar alkatrészeket, hangdobozban a csatlakozásokat, hangváltópanelt, de természertesen tápösvényben sem hisz mindenki..
A teszt rendszert tesztel, ugyanis ezen hatások összeadódnak! Ez logikus nemde? Ha nincs hatásuk, akkor minek tesztelnénk külön-külön? Együtt sem lesz hatásuk!
Építsen valaki két egyforma rendszert, azaz egyforma erősítő, hangdoboz, dac, forrás! Mindez új áron nézve együtt 1 millióért. Ez olyan beleférős alap szint, nemde? Usb dac legyen, rca-s kimenettel, lehet integrált sztereo erősítő, forrásnak egy projet 100-ért, hangdoboz lehet 3 utas akár, de egyszerű Canton a vintage korból, erősítő Cambridge, dac pl topping.... Azért így, mert az usb kábel se számít ugyebár! Az egyik rendszert én készítem elő, megcsinálom a nemszámít változtatásokat, kell rá egy-két hét, ugyebár, aztán ezt be kell járatni, a masik rendszer full gyári legyen, alap kábelek, pl Hama rca, nyomtató kábel usb-hez, gyári tápkábel, hf kábel is jó az MM-ből....s természetesen, ha nem számít, akkor a bejáratás se fontos, az se kell. S mehet a tesztelés, egyiken flac ( nem mp3-ból gyártott), a másikon mehet mp3, a flacból tömörített. Ja, a fázishelyesség...baszki, a felét kihagyom a sok felesleges sz.rnak
Előtte egyeztetünk, hogy a másik szerint mi számít és mi nem, nehogy félre értés legyen!
A változtatasokat meg egyenként vaktesztelni akaróknak meg annyit, hogy a dedóban lehet ilyen baromságokat emlegetni, ha felnőttest akartok jatszani, hát hajrá! Okosnak lenni akartok, meg hifistákat égetni, pöcsméregetés, meg f.szverés? Hajrá!
Áll a radikális vérhifista ajánlata bárki számára, lehet rendszert vaktesztelni rajtam! 100 ezer + vesztés után blútuszos dsp-s teszkós 5.1 -re cserélem a rendszerem.
Ez nem csak Doriannak szól, hanem bárkinek, aki a dedóban él és egy-egy változtatást akar meghallgatni komplex rendszerépítés végeredményei helyett!
Köszi a figyelmet, további szépeket mindenkinek! -
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest