Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Kivettem ismét egy pár rca dugót- s aljzatát a rendszerből. A Nuprime dac kapta a műtétet, így a négy pár helyett már csak egy pár van a rendszerben...
    S most bajban vagyok, mert miaf.szt rakjak a negyedik pár helyére, ami oldható is kell, hogy maradjon...!? :(((
    Egy pár kivételének hatása is fantasztikus...de azt hiszem, pár hét múlva megszűnik majd ez is, és végre nem rontja tovább a sok felesleges dolog a hangot..illetve ezek maradványa is eltűnik.
    Furutech dugó, migabitól való...sajnos ez is csak szűk keresztmetszet. :(((
    Másik: tápösvény úgy lett bekötve a villanyóránál, hogy kapott a villanyórában egy közös ( padlástér hálózatával) firelét, meg egy külön megszakítót, ami csak a tápösvényé volt, két hét után bevillant, mivan, ha mégis beleszól a hangba, mert a bejáratás megállt egy szinten...beköttettem direktbe a ház egyetlen megszakítójára, s rájöttem, hogy ostoba vagyok, rögtön elmúlt a hiány érzet...
    Most meg az rca kivétel miatt újra hallgatok mindent, több dinamika, színpadkép, teltebb a teljes történet...Lara Fabian is képes jól énekelni koncerten, az István a király pislogósan jó keverés, de az Ismerős arcok-Nélküledje is megdöbbentően sok részletet ad...a Tidalon..
    Csakazenevan. :)

Új hozzászólás Aktív témák