- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fehér_ember
addikt
válasz
dgyuri0123 #7832 üzenetére
Azt nem annyira értem, hogy ezt ők miért élik meg ilyen óriási szégyenként hogy nem hallják a kábelek közti különbségeket? És miért kell erre állandóan a másikat placebóztatni.
Én pl. nem szégyellem hogy nem tudok 10/10-es vaktesztet produkálni egy flac és az abból készült mp3 közt. Mégse kezdtem azt írogatni annak aki állítólag egy Tescos fülessel belinkelt egy 10/10-eset, hogy te biztos csaltál; valami progival monitorozhattad a hangkimenetet és annak segítségével sikerült elérned ... stb.
Simán lehet az is, hogy valaki erre, más meg arra "érzékenyebb". Vagy mint már mondtam, az aktív hangdobozosoknál talán nem véletlenül fordul elő ez nagyobb számban. Szóval akár valami technikai oka is lehet. De persze nem tudom, csak találgatok.Mindenesetre úgy látszik el kell fogadnunk hogy vannak akiket ez annyira bánt; nem tudják rajta magukat túltenni lekileg. Így nem elégszenek meg azzal, hogy azt mondják ők nem hallják; hanem muszáj belekötniük azokba is, akik azt mondják hallják.
Ha van valami hifista pszichológus köztünk, akkor talán adhatna tanácsokat privátban nekik.
De persze ehhez az is hozzátartozik hogy mi se mondjunk már olyanokat rájuk, hogy süketek, meg hogy szar a rendszerük ... stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Sharkoon CA-I mini ITX szálcsiszolt alumínium fém ház (festetlen, hibátlan
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- Apple TV eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest