Hirdetés
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Aktív témák
-
Bash
őstag
Ha jó minőséget akarsz, akkor csak ezt ajánlom:
Exact Audio Copy 0.9 beta 4 installált külső Nero ASPI-val, megfelelő beállításokkal, LAME 3.90.3 (APS vagy APX). -
Razor1
aktív tag
Szerintem iTunes-t töltsd le. Ingyenes és jól működik + egy netes adatbázisból az ID3 tageket is kitölti. Tényleg nagyon egyszerű, csak beteszed a cd-t és katt az import gombra. Én így vittem be több mint 100 cd-t.
-
Horbal
őstag
Ha az a kérdésed hogy általában hogy müködnek akkor így:
Fogja az audió cd lekapja róla vavba, majd elkezdi vagdosni a mély és a magas tartományt, illetve az esetlegesen ismétlődő ugyanolyan frekiket szintén kihagyja, mindössze 1 samplét rögzít belőlük illetve egy számot, hogy hányszor van.
A tömörítés minősége meg a bitratettől függ, minnél magasabb annál jobb, persze meg sem közelíti az eredetit.
A grabbelés sokféle képpen történhet, a minőség aztán a mintavételzés részletességétől függ, amit az adott grabber algoritmusa határoz meg.
Ha nem erre gondoltál akkor láma vagyok:C :B
[Szerkesztve] -
c41r0^
őstag
Gondolom biztonsági másolatnak kell...
Talán az Audiograbber a a legelterjedtebb ripper program, ahhoz, hogy jó minőségű legyen az mp3, legalább 192 kbit/sec-es tömörítést állíts be benne (az érték minél magasabb, annál jobb lesz a minősége).
amúgymeg:
1.www.google.com
2. searchbe beírod: from audio CD to mp3, vagy hasonló
3. böngészel a találatok között -
Cathfaern
nagyúr
Például a keresőt :)
Egyébként az mp3 minőségén tovább rontani már nem tudsz azzal hogy audio CD-ként írod ki. Szóval kvázi bármilyen erre képes programot használhatsz, én pl. Nerot szoktam (ki kell választani, hogy audio CD-t akarsz írni, s utána már csak be kell neki adagolni az mp3-akat, ő átkonvertálja rendesen) -
Travelos
őstag
Ti milyen progit használtok ehhez, hogy jó minőség maradjon?
Aktív témák
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest