-
Mobilarena
Audacity - hangszerkesztés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz
SunMount3r #752 üzenetére
A válasz meglepő lesz: Audacity-t! Természetesen, mivel ezt nem tudja az alap telepítés, fel kell raknod az FFmpeg Encodert nevű nyílt forráskódú licencet.
[link]
(Azt már meg sem kérdezem, miért jobb a kevésbé támogatott kodek használata, mint az elterjedtebbé, mivel nem erre vonatkozott a kérdés. -
BonFire
veterán
válasz
SunMount3r #627 üzenetére
Audacityben is van Speed illetve Tempo effekt is. Ott tudsz gyorsítani, lassítani.
-
BonFire
veterán
válasz
SunMount3r #625 üzenetére
Mire nem képes az Audacity? Hogy jön egy hanghoz az FPS?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #624 üzenetére
Megvan: az Input/Output format fül beállításait nem adtam hozzá a Command Line-hoz az EAC3To-ban. Így már AC3-ba megy a dolog. De jobban szeretném AAC-be, most ezt kellene valahogy beállítani az EACTo-ban, mert alapból nincs benne AAC kimenet opció.
-
BonFire
veterán
válasz
SunMount3r #622 üzenetére
„Mi hiányzik ehhez?”
Audacity
-
BonFire
veterán
válasz
SunMount3r #594 üzenetére
Régebben nagyon sok ilyet csináltam, és úgy emlékszem, mindig AAC-be mentettem, mert Audacity-ben ez volt a tömörített opció. MP3-as hanggal nem is érdemes próbálkozni, mert sok eszköz egyszerűen levegőnek nézi. Mivel mára az AAC a legelterjedtebb, én bátran ajánlom azt.
Ehhez is az FFmpeg kodek kell, és a fájlkiterjesztés m4a lesz, amit bátran átírhatsz AAC-re, ha úgy jobban esik a szemednek, de ugyanaz, csak más nével.
Losless? Attól függ, mennyi tárhelyet ér meg neked egy filmhez tartozó hang. Nyilván WAV-ban nem érdemes menteni, hiszen, az eredeti is tömörített hang volt, tehát 256 kbps-nál jobb eredményt nem fogsz elérni.
File-> Export-> M4A – 256 kpbps, 48 kHz, sztereó, és huss.
(Nem vagyok benne biztos, hogy az AAC tud-e 48 kHz-et; ha nem tud, akkor mentsd nyugodtan 44-be.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged