Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
üzenetére
Nem tudjátok mikorra válható a Poulsbo chipset és a Centrino Atom platform rajtja? Kíváncsi lennék milyen videó gyorsítási képességekkel fog rendelkezni a chipset és az hogyan lesz kihasználható. Ahogyan olvasom nVidia és ATi oldalon, x264 esetén a H.264 gyorsítás annyit ér mintha nem is lenne, mivel csak jóformán a Cyberlink dekóderével lehet kiaknázni, az viszont nem honorálja a nem szabvány H.264-et (ezt eddig nem is tudtam hogy az x264 nem standard AVC videót kódol
). Nem is értem miért nem teszik publikussá az ilyen videógyorsítási lehetőségek specifikációját hogy a már meglévő elterjedt kodekek és lejátszók azt adaptálni tudják. (Ja de tudom, marketing.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- Hibátlan, újszerű AMD Ryzen 5 5500GT AM4 BOX processzor gyári hűtőjével - 20 hónap bolti garival! -
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I3-10100F + gyári hűtő
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Processzorok Olcsón Garanciával
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Nem is értem miért nem teszik publikussá az ilyen videógyorsítási lehetőségek specifikációját hogy a már meglévő elterjedt kodekek és lejátszók azt adaptálni tudják. (Ja de tudom, marketing.
)