- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
Bluegene
addikt
nincs igazad mert én csak a különbségről beszéltem, azonkivűl hibernálja magát a gép mikor alszol, akkor nem tudom de sleep modeban kevesebbet eszik(nem tudom minek járatsz több gépet éjjel nappal)
muszáj mindenképp belekötni? egy villanytűzhely meg 7000, igen 7ezer Wattot fogyaszt, a powerplay léte vagy meg nem léte pedig nudli, márketing(hőtermelés szempontjából esetleg van némi értelme de pénzügyi vonzata nudli, esetleg 2 év alatt megspórolsz egy sörre valót(szerintem még 15W-ot se nyersz idle ben)--->mielőtt belekötnétek énnekem a gépem napi 2-3 órát megy újabban, az h más éjjel nappal nyomatja az talán többet nyer esetleg évi 1 sört
-
khmmmm, ezt mintha elfelejtettem volna
bár fogalmam nincs, hogy ez mennyit hoz, de pár ilyenből biztosan összejön a 60M...
g50v: ezeket mi is nagyon szeretnénk tudni
az aktuális divatos pletyka 950MHz-es magórajelről csiripel, és az RV770-nel megegyező unit-számról. ezzel a GTX280 környékén landolhat, időnként alatta, időnként felette...
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- Jogász topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest