- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
Én is olyan vagyok mint te.. De ha UACot nem kapcsolod ki akkor ez van ugy néz ki.. Engem is kurvára zavar.. De az a jó az egészben hogy a gépet modnjuk én 2-3 naponta szoktam leálitani.. Az a 2mp meg belefér ha nics más megoldás.... Állitolag amióta van SP1 Vista alá azóta nemlehet kiekrülni ezt a szarságot..
-
Komplikato
veterán
Na most ugye a hangkártya beállításoknál van egy halom beállítási lehetőség.
Az alaplapodon lévő hangkari ráadásul képes egyszerre lekezelni egy max. 8 csatornás hangot és plusz egy sztereot (hátsó kimenet, ház előlapi füles csati!), ez tovább bonyolódik azzal a Realtek HD Auido 5.1 hangkártyával ami az ATI kártyádban van
Meg kell adni szépen, hogy felvételnél, lejátszásnál, stb. melyik legyen a forrás, neked így erre van 3!!! lehetőséged.
Hogy még szebb legyen a Win-ben van külön olyan beállítás (hangfalaknál!), hogy digitális kimenet és 4.0-7.1-ig hangfalszett. Ha itt be van állítva a digitális kimenet, arra még vannak plusz bállítási lehetőségek. A normálisabb lejátszókban meg lehet váltani ugye analóg és digi kimenet között persze. Na most digi kimenetből is kettő van, egyik az integrált kártyádé, a másik meg a VGA HDMI kimenete. (Egész konkrétan az ATI HD Audionak csak az van ...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest