- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
N3gro
aktív tag
Valaki tudna ajánlani egy alternatív megoldást ventillátorszabályzásra? Rivatunert használok Vista alatt, ATI Radeon 3870-es kártyám van, de eléggé zavaró, hogy az UAC állandóan blokkolja indításnál a programot. Az UAC-ot nem szeretném kikapcsolni, és elég lenne egy olyan program, amivel be lehetne állítani, hogy fixen 55%-on pörgesse a ventit.
Előre is köszönöm.
-
N3gro
aktív tag
Íme a [Crysis patch].
Tejesíténybeli javítások is vannak benne, jöhetnek a tesztek. -
N3gro
aktív tag
Lenne egy problémám az integrált hanggal kapcsolatban Vista alatt: az erősítőm rá van dugvan az S/PDIF kimenetre, ezzel ninncs is gond. Viszont amikor a fejhallgatót a zöld vagy fekete analógba bedugom, tesztelésre (Realtek HD Audio Manager) ad ki hangot a fülesen, viszont a játékoknál, film-zenelejátszásnál teljesen süket. Mit állítsak át, hogy ugyanaz szóljon az analóg és digitális helyen egyszerre?
-
N3gro
aktív tag
Szerintetek meg fog oldódni valaha a ventik alapjáraton való alacsony fordulatszáma esetleges új BIOS-szal? Gigabyte HD3870-em van, nem szeretem ezt a rivatuneres megoldást. Azért ez vicc, hogy egy ilyen kaliberű vga-nál ez nem megoldott.
-
N3gro
aktív tag
Ez az új 7.12-es már rendesen szabályozzza a ventit? Vagy ez nem driverfüggő, talán BIOS
-
N3gro
aktív tag
[link] valaki? Holnap megjön az új gép, csak sajna vga nélkül nem tudom használni. Lécci aki tud valahol "kapható" 3750-et, az írja meg hogy hol.
-
N3gro
aktív tag
3870-et hol lehet kapni Bp-en? Eddig csak 3850-est találtam, vagy csak én vok a vaksi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- Búvárkodás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- OLED monitor topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest