- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
válasz
triklin #45232 üzenetére
Ááá vagy úgy...hát így már minden érthető.
Pontosan úgy történt ahogy írtad. Mondjuk RivaTunert használtam, de a többi stimmol.
A hőfok szerintem is sok, az Arctic kamuzik a compatibility list-tel. Az max csak X1950-ig korrekt. Ott a max hőfok 40 volt.
Részvétem a kártyádért...mi lesz helyette? -
dangerzone
addikt
válasz
triklin #45201 üzenetére
Letöltöd, feltelepíted.
Ha elindítod, kiírja, hova menti a benchmark eredményeket. Aztán a 2-es checkpointnál benyomod az f11-et, asszem az a gyorsbillentyűje a benchmark elindításának. Aztán a 3-nál meg leállítod. (Mikor elindítod, az fps számláló eltűnik a képernyőről. Ha leállítod, akkor meg visszajön)
Nem nehéz. -
triklin
tag
válasz
triklin #45181 üzenetére
Kapott a rendszer egy win7-et.
dx9ben futtattam persze a tesztet.Itt az eredmény.
Háát... A 2gb ram az ami elfogy a bench közben. Szerintem az limitál, vga rendesen terhelődi, proci csak 85-100 % közt van.
Vga egy minimális tuningot kapott. (amennyit az ab enged) 825/900 az alap, proci meg ahogyan szokott.
-
dangerzone
addikt
válasz
triklin #45181 üzenetére
Micsoda?
Nekem simán lefutottItt is van az eredmény.
A minimumok annyira nem (mikroszaggatások miatt), de az átlag fps annál mérvadóbb. -
dangerzone
addikt
válasz
triklin #45179 üzenetére
Akkor legyen 3dmark felbontás.
1280*1024. Kiváncsi vagyok arra az x2-es tesztre. -
dangerzone
addikt
válasz
triklin #45177 üzenetére
Szépen megy a te kártyád is. Nem lehet okod a panaszra.
Ha van időd, meg kedved , töltsd le te is azt a stalker tesztprogit.
Ha a kolléga eddig mindent 1152x864-es felbontáson tesztelt, akkor én is azon fogok.
High beállítás, dx10 előtti beállítás (ha már xp-tek van), advencednél minden off.
3ghz-s órajelen, hogy az egyforma legyen. Aztán a kártyát alapon, meg húzva is, hogy mennyi a különbség. Na meg szerintem felhúzom a procit is 4ghz-re, hogy mégis mennyi plusszot ad.
Holnap meg meglesem a Crysis-t is.
-
Petyyyyy
addikt
-
Petyyyyy
addikt
válasz
triklin #45100 üzenetére
Tiszta sor, hogy proci limites. Már akkor tudtam mikor az első pü-t váltottam a kártya megvételéről. A hőfokok miatt meg nem aggódom. Ma nem mért 40°C fölött, de ha mért is volna...úgy döntöttem nem izgat a dolog
Turbo modul lapról kapja a villanyt, ugyanis 3 tűs csatlakozó kell neki, a kártyán csak két tűs van. A ház szellőzése...? Oldallap nincs fennt, de házventim nincs bekötve. Nem is tudnám hova, minden ág foglalt.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
triklin #45084 üzenetére
Nem szükséges rákérdeznie...
(#45068) proci985: ...3870x2 -> 200-220Wot eszik max
A proci elvisz 65W-ot és gyanítom van még pár fogyasztód szóval erősen javallot egy combosabb tápegység. Csak mert gyanítom nem 80+ minősítésű az M-Tech. Ami egyébként = Mercury És szó se róla, hogy nem volna jó minőségű de én a hasonlóan kiemelkedő Power LC420-H-val is kíváncsian várom elviszi-e a 3850-et. -
Petyyyyy
addikt
válasz
triklin #45074 üzenetére
Csilliárd köszönet a válaszért.
Ezek az eredmények igencsak jók! Hasonlókat értem el S1+Turbo ventikkel egy X1950Pro-n.
Sapphire-éknál csak 11.10 vanSzerencsére találtam idegenben egy 10.9-et, de gyártóinak jobban örültem volna. Remélem ezzel is hasít majd.
-
RpPRO
őstag
válasz
triklin #44830 üzenetére
Nezd meg a konfigomat, 775-os deszkam van agp-vel. Nyugi, en a 3850-et egy nforce2 + mobil barton 2600 kombora tettem.
Lecsereltem egy asrock deszkara + 2160-as dual core-ra 2e ft rafizetesevel, majd jott az 5200-as proci.
Mindenkeppen elorelepes, a 2600 joval lassabb. Megis azt mondom, h a hl2 alapu jatekok nagyon prociehesek. 1280-ban siman bekapcsolhatod a latvanyjavitokat 3850-nel emellett a proci mellett.
Ha CS:S lassul 2 maggal, akkor az csunya programozasi hiba, amit vagy peccselnek vagy nem.
-
oPalRx7
aktív tag
válasz
triklin #44830 üzenetére
Szóval szomszédom már nem akart sok pénzt a gépére költeni. s775 asrock conroe-dual lap, tehát egy értelmétvesztett hibrid
pci-e 1.0 x16 @x4 vagy AGPx8 közül inkább utóbbit használjuk, és kapot egy E4500-at. igy egész jól teljesít
én mondjuk a helyedben felkeresnék egy opteron175-öset (akad pár, igaz nem ócsóér mennek) és akkor kicsit több cache miatt is javulna a helyzeted
amugy ramból nem tudsz 2x1gb-t belepumpálni a rendszerbe? a dualchannel is sokat segítene a helyzeten, és egy frissebb OS akkor már ki is tudná használni a vga képességeit.
-
oPalRx7
aktív tag
-
RpPRO
őstag
válasz
triklin #44827 üzenetére
Szia!
Nekem AGP 3850 van, rajta egy zalman vf900 huto. A felfogatasa ugyanaz, ha nem komp. akkor azt kiirjak. Nezz korbe (angol) forumokon az altalad valasztott huto es a 3850 kapcsolatarol. Az AGP-s 3850 annyival tobb, h a masik oldalan van egy rialto chip (agp - pci-e atalakito), azt is szukseges huteni.
CS:S, HL2 tipusu jatekokhoz inkabb proci kell, a tied keves lesz a 3850-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Renault, Dacia topik
- DOOM - The Dark Ages
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest