Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonky
aktív tag
válasz
CaptainChaos #44516 üzenetére
Szerintem nem megy rá.
Visszatértél az X2-höz?
-
s1ru2
aktív tag
válasz
Hali!
Biztos, hogy nem jó rá a a 4870x2-é. Én is néztem anno. Jobban jársz ha szétkapod a karidat, és megbuherálod a ventit. Jó eséllyel csak egyetlen kis tengelytartót kell kicserélned ami ahelyén tartja a ventit. (Gondolom ez kopott el és ezért rápöttyed a ventilátor a műanyag borításra.) Az elkopott alkatrész helyett bármilyen 8cm-es venti ugyanilyen kis alkatrészét be lehet tenni.
Amúgy már nem 1 hszben összeszedtem gyakorlatilag az összes alternatívát X2 hűtésére, de ahogy visszaolvasok látom senkinek nincs energiája kicsit visszaolvasni. Csak folyton ugyanazt kérdezni...
-
trebron86
tag
válasz
-
Sonky
aktív tag
válasz
CaptainChaos #44454 üzenetére
Nah visszatértél az X2-höz
-
PNagy
csendes tag
válasz
CaptainChaos #44454 üzenetére
Sajnos a 3870X2-höz nem készült harmadik fél által gyártott hűtő. Csak a 4870X2-re adtak ki többen is. A net-en találhatsz különféle variációkat, pl. két VF-900 elforgatva.
-
PNagy
csendes tag
válasz
CaptainChaos #44451 üzenetére
Nem igazán fogsz találni. Az ASUS, a GeCube és a Powercolor adott ki egyedi hűtésű 3870X2-t, persze léghűtéssel, na meg a Sapphire egyedi vízhűtésest. Nem tartom valószínűnek, hogy itthon GeCube és Powercolor sok fogyott volna, ASUS-ból viszont sokat eladtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest