Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
válasz
FRENK1988 #43161 üzenetére
Na ez az amit baromi nehéz eldönteni. Főleg most, az új driverrel. Van itthon egy 4870- azzal tudok neked esetleg pár adatot mondani viszonyítás képpen. Személyes véleményem h 4850-et baromira nem éri meg venni. Én a helyedben várnék az új szériára (DX11). Szeptember eleje fele jönnek. Vagy ráádolznék még pénzt és 4870be vagy 4890-be invesztálnék. Nem akarok hülyeséget mondani. De sztem most a legújabb Catalysttal megeszi a 3870x2 a 4850-et. Leszámítva ott ahol nem megy a CF rendesen. Eddig én egy ilyen játékkal találkoztam, ami újnak mondható. (ARMA II) Lekopogom eddig semmi mással nem volt problémám.
-
breiner
aktív tag
válasz
FRENK1988 #43161 üzenetére
Hello kíváncsi leszek neked mit írnak én kérdeztem embereket h mi a tapasztalatuk és annyi hogy 3870x2 sok áramot eszik viszont szép fps-eket kapunk érte viszont ha van pénzed akkor 4870 és az nem eszik annyi áramot és dx10-ben jobbnak minősül. (én úgy döntöttem hogy gyűjtök még és jövőre úgyis jönnek az új ATI kártyák meg a Geforce 300 széria vagy még esetleg idén egy 4890 az még egy nagyon ütős kari)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- E-roller topik
- OpenWRT topic
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest