Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Topa00 #16765 üzenetére
Az biztos. 50k-t minimum megspórolhatsz. Ha van mani, akkor 2X2GB modult vegyél, esetleg tuningosat (1066MHZ, azzal 533-ig viheted az FSB-t), hogy vígan szaladjon a proci - látod, erre van értelme költeni (Vista alatt sem kell semminek lapozófájl, ergo nyersz 4GB helyet, és gyorsabb lesz a géped).
Nemrég belinkeltem, de +1x: itt.
Árlista/rendelés kedden, átvétel pénteken. Ha késve szállítanak, marad az ár, nem emeli meg. -
katt777
félisten
válasz
Topa00 #16745 üzenetére
VGA drága (keress Elrondnál 90k alatt).
Lap drága. X2 csak PCI-E 1.1-es, tehát tényleg jobban jársz P35-ös lappal (fele ár, és van olyan lap, amelyik DDR3-at is fogad, tehát fejleszthetsz később), CF sem kell, tehát nem keveset spórolhatsz úgy, hogy megmarad a teljesítményed. További fejlesztésre gondolva érdemes lehet X38-as lapban gondolkodnod, de abból is kapsz már királyokat 50k körül.
Én továbbra is azt mondom, menjen bele egy C2D, ha energiatakarékost akarsz teljesítménnyel, E8400 (ez bőven 4GHz fölé húzható 45k-ért), és akkor még később érsz rá olcsón négymagosat venni. Akkor már értelme is lesz talán. -
Bundás22
őstag
válasz
Topa00 #16732 üzenetére
azta rohadt
jó nagy kereskedő lehet aki rádsózza ezeket lol
Lap: drága alaplapot felesleges venni, átlagemebr nem használja ki a funkcióit(gigabyte P35 lapalapot vegyél bőven elég)
proci: elavult négymagos proci, drága de szar. Azóta van újabb négymagos, de inkább egy erős kétmagost vegyél (E8400)
Ram: DDR2-est vegyél sokkal olcsóbb és nem rosszabb
táp: túl nagy 450W-os is elég(nem használja ki a géped)
VGA: hát elmegy
ez az én véleményem, vigyázz mert át akarnak verni!
nézd meg a bazárosokat ott olcsóbb[link]
mod: lehet mert nvidia karim van nektek meg ati, az atisok a vistára mentek rá drivereknél, de sztem nem az xp hibája ez -
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Topa00 #15659 üzenetére
Hát nyers erőben persze hogy jóval erősebb,inkább a driver incs még hozzá jól megírva,több gaqmben is nem jól működik együtt a 2 GPU.
Szerintem ez a teszt jól megmutatja az erejét ami még állítólad javulni fog,főleg élsimítások alatt jön ki a külömbség!
3870X2
Százalékban is láthatod hogy mennyivel jobb a jelenlegi csúcskártyáknál!
De az biztos hogy az AMD X2 6000-es procival nem fogod kihajtani a kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Google Pixel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest