- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Első körben single és egymagos kártyákról kérdezett a kolléga, másodszor, persze, véleménye bárkinek lehet, én értem is, de nem kellene alá is támasztani valamivel, nem csak úgy bedobni?
Én személy szerint nem hallottam, hogy annyira rossz lenne sem az X2, sem pedig a "sima" 3870... CF-hez meg ott a 8.3, ami majd kiderül, annyira jó-e, ha esetleg gond van a CF-fel, bár erről sem hallottam.
Tényleg nem akarlek leszólni vagy ilyesmi, csak itt sokan csupán sárdobálásra mennek érvek nélkül, elfogultságból és annak nincs sok értelme.
-
[Catalyst 8.3 CrossfireX támogatással]
Lassan lehet tesztelni 4 GPU-val is...
-
válasz
Bundás22 #19202 üzenetére
"az ilyen partion-csináló progikkal már besz*ptam egyszer(magyarul: az összes adat eltűnt)"
Nekem sose volt gondom a PartitionMagic-kel, inkább csak tudni kell, mit akar az ember elérni vele.
Ezt leszámítva, egyet értek. Több partíció több oprendszernek nagyobb biztonságot nyújt. -
Kicsit elvesztem a cikkek között. Egy kérdés a gyakorlottakhoz:
Asus, Gigabyte vagy Sapphire 3870-es (512 GDDR4-gyel)?Eddig Sapphire a nyerő, de érdekelne a véleményetek.
waassy
Jó teszt, jól látszik, hogy melyik játékok motorja lett nVidia "tanácsára" kódolva
Azért tényleg elég jól teljesít az X2... -
-
Találtam egy tesztet az új Visiontek Radeon HD 3850 Black Edition kártyáról. Egész jó lett, megveri néhol a 3870-et, és a 8800GT-t is
. DE ami nekem a legjobban tetszett a tesztben az volt, hogy végre egy AMD (Phenom) platformban tesztelték a kártyákat.
Itt a link, csemegézzen mindenki:
[Visiontek Radeon HD 3850 Black Edition] -
Rengeteg teszt jön ki manapság az ATI 3800 és az nVidia 8800 sorozat értékelésére, ám sajnos (vagy nem) mindegyiknek van egy közös vonása, mégpedig az, hogy Intel platformon tesztel mindenki. Miért? Köztudott, hogy az Intel-nVidia jobban összejátszik, így kicsit igazságtalannak érzem a teszteket.
Volt egy teszt, ahol végre AMD-vel teszteltek (ráadásul a Spider platformmal, hogy az újdonság erejét növeljék és Dx10-re hegyezték ki) és elég meglepő eredmények jöttek ki.
Itt a link: [link]Ezt itt is belinkelték és sokan le is húzták, hogy csalás, meg ilyenek. Ebbe nem mennék bele, nem vitát akarok kezdeményezni, de ha valakinek van lehetősége, teszteljen már Spider (vagy más) AMD rendszeren is az Intel mellett, hogy azt az oldalt is lássuk végre, mert már unalmas, hogy a legcsúcsabb Inteleken tesztelnek mindent.
Köszi
-
Azért abban az OC-s tesztben azt is észre kell venni, hogy Dx10 alatt és AMD-n megy. A teszt végén van 1 link, ahol Intel van és Dx9.
Írták is, hogy Phenom-os Spider-t vettek alapul. -
válasz
Telefunen #10626 üzenetére
Ez konfigfüggő nagyon. Láttam olyan tesztet, ahol Dx10 alatt szórakoztak AMD-vel és Dx9 alatt Intelllel... hát olyan is lett az összehasonlítás. az azért kijelenthető, hogy az AMD és az Intel között azért van különbség az utóbbi javára... Viszont +/- 10-15 FPS-nél nehéz már észrevenni a különbséget, akárhogyis nézem. Max az eredményekben, számokban látható.
-
"Sztem valamiben 140 vagy 118 FPS??? Nem mindegy? "
ez bizony erős érv... nekem 1024, max 1280-ban menjenek a dolgok. Még élményfokozók se kellenek. Én ennek szellemében döntenék, ezért is nagyon szubjektív a dolog.
Bundás22:
Igen, inkább 50-90 FPSbár nekem 40 fölött már jól megy egy játék
-
Én bizony bevallom, nem cserélem túl sűrűn a videokártyámat. A 9600-asom meg volt vagy 2-3 évig... de a mostanit se tervezem lecserélni most, hogy kijött egy újabb. vicces lennék?
Bundás22:
Szerintem nincs igazad, mert ami most új, nem tudhatod, bejön-e vagy sem. Ah egy ATI-s topikban vagyunk, legalább ne elfogultan nyilatkozz...ugye? 9600 Rulez!
-
válasz
katt777 #8279 üzenetére
igen, fogalmi tévedések vannak. Gondolom, nálam, de nekem a csúcs a grafikai teljesítményt jelenti, nem pedig a technikait. Ha pedig azt nézzük, hogy pl: az Avivo mennyit fejlődött vagy más tulajdonsága, akkor azt kellene hasinlítani, amiben új.
Nekem a csúcs = max teljesítmény valamilyen paraméterében.
Vagy az a csúcs, ami épp aktuálisan a legújabb?Bali27:
az ATI mellett döntenék, ha nekem kellene venni most ezen 2 közül egyet, hasonló okokból, mint írtad is. -
válasz
katt777 #8249 üzenetére
Szép okfejtés, csak épp nagyon egyoldalú. Ha már eldöntötted, hogy ATI rossz, nVidia jó, akkor miért ez a nyakatekert technikai bizonygatás? Nyilván lehet mondani olyan kártyát, ami jobb a 3870-nél, de ha megnézed, hová szánták, akkor mindjárt szűkül a kör. elborult konfigurációkkal pedig semmit nem lehet bizonyítani.
Vigyük be a Nasa-hoz és meglátjátok, hogy milyen jó... -
válasz
aboriginal74 #8064 üzenetére
A rendszervisszaállítás az első, amit letiltok windows telepítés után. Állítottál már vissza így Win-t? Arról nem is beszélve, hogy mennyi helyet foglal.
Visszaállítod és teleszemetel mindent. registry-t, vinyót és ráadásul maradványokat hagy maga után.
Ha már valami annyira borul a windows alatt, hogy visszaállításhoz nyúlnál, akkor inkább reinstall.
Van 1-2 ismerősöm, aki úgy használja, mint egy napi mentést, aztán meg csodálkoznak, hogy 1 hónapig se bírja a rendszer...
Defragment és regcleaner se menti meg a lassú pusztulástól a gépet -
válasz
d_Gabesz007 #8045 üzenetére
Engdj rá egy driver cleaner-t is, hogy az nvidia végleg eltűnjön
[link]Én ilyen esetben Win-t is szoktam rakni, ha új videokari kerül be, bár ez egyéni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest