- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
Alister71 #42238 üzenetére
Ajaj...
Akkor vagy kezdek begolyózni, vagy lehet, ha a monitorom adta meg magát.
Vangelis:Szerk: Nah mégsem monitor. Itt már vagy 4-en néztük és mindenkinek feltűnik a hiba. Lehet, hogy a linkelt képeken nem megy át.
Szóval az egész olyan, hogy nem igazán vannak körvonalak, meg ahol egyszínűnek kellene lenni a háttérnek pl, ott van hogy kétféle árnyalatot jelenít meg. -
varsam
őstag
válasz
Alister71 #42204 üzenetére
A világért sem szeretnék átverni senkit.
Beléptem a progba, és annyit csináltam, hogy átállítottam a felbontást 1024x768-ra.
[link]
[link]
Torrentről szedtem le a vantage-t, és volt hozzá egy v101 nevű hotfix is, amit feltettem. Lehet h emiatt van ilyen eredményem, és ezért nem írja ki az összesített pontom, csak külön-külön? Nem értek ehhez, boccs.
Ha emiatt van, akkor letörlöm és újra felteszem e nélkül.
Egyébként csak arra vagyok kíváncsi, hogy mennyivel több pontot kapok, ha húzom a vga-t.Ciripelés:
Hiába szedem le a ventit, nem az csinálja, hanem a kártya. Remélem nem lesz semmi baja, nem bírnám ha ki kéne dobni -
varsam
őstag
válasz
Alister71 #42194 üzenetére
Leszedtem a gépház oldalát, és vmi fura ciripelő hangot ad ki a vga-m. Mi lehet ez?
Mindegy h húzva van, vagy sem. A hűtő tuti nem, mert ha leszedem a ventit, akkor is csinálja.
Ahogy hallgatom, a kártya vége felől jön ez a hang, ahol a fetek (vagy mik) vannak, és csak akkor csinálja, ha terhelve van a kártya. Halk kis ciripelő hang, ha közel hajolok hozzá, akkor lehet hallani, ha visszateszem a ház oldalát, akkor már nem. Ez normális? -
varsam
őstag
-
varsam
őstag
válasz
Alister71 #41899 üzenetére
Feltettem, megy kössz!
Viszont van egy gondom. 3870-esem van, és nemrég tettem fel az SP2-t Vistához. Gondoltam jó lesz meg minden, viszont azóta CoD2-be kb 40-50fps-el kevesebbem van. Néztem már a 9.4, valamint most a 9.5-ös catalyst-al is, újratelepítettem a játékot is, de 100-nál több fix fps-t nem tudok kicsavarni a játékból. Összehasonlítás képpen CoD4-ben full grafikai beállításokkal is megvan a fix 125 vagy még több is.
Ötlet? vagy egyszerűen ennyit az SP2-ről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest