- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
GreatGodzi
tag
válasz
várnarancs #2558 üzenetére
Ja, ja. Amúgy már előre rendeltem egy Accelero X2-t, hogy csendes legyen... Na azt nem tudom merre fújja a levegőt, de legelább halk lesz.
-
GreatGodzi
tag
De ha az eredeti hűtő kifele fúj, akkor miért úgy hajlanak a ventillátor lapátai, hogy azzal kintről befelé lehet jól szívni? Mert ha az óramutató járásával ellentétesen forog, akkor fúj kifelé, voszont akkor miért a másik irányba hajlanak a lapátok? Érdekes...
Remélem nemsoká megjön nekem is a Saphire X1900XT-m, és akkor megnézem ezt a dolgot... -
GreatGodzi
tag
válasz
várnarancs #2549 üzenetére
Lehet rosszul látom, de a lapátok állásából úgy tünik, hogy a gyári hűtő hátulról szívja befelé a levegőt, és akkor viszont jó, hogy le van szűkítve egy kicsit a levegő utja, mert attól begyorsul egy kicsit, és hatékonyabb lesz a hűtés. Az IceQ3 meg kifele fújja a levegőt, ott azért kell a nagyobb nyílás hátul.
Csak azért írtam ezt, hogy, mielőtt szétbarkácsoljátok a kártyát, és ugrik a garancia, nehogy még sokkal rosszabb legyen a hűtés.
Ha meg ezt tudtátok, akkor bocs a belepofázásért, csak úgy elgondolkoztam ezen a dolgon úgy hajnal 2 körül félálomban... -
GreatGodzi
tag
Megnéztem az Accelero X2- honlapját, hát elég halknak, meg jónak írják... Tényleg olyan halk? Mert első ránézésre jobbnak tűnik, mint a VF900.
-
GreatGodzi
tag
Mindegyik HIS ICEQ3-as hűtőben kék led világít? Mert ha igen, akkor ez már most ugrott.
-
GreatGodzi
tag
Hát igen, a 7600GT-k is melegednek nagyon passzív hűtővel, gondolom a 7950GT még jobban, de a házhűtésem több mint jó (4db 12cm-es Glacialtech Silent Blade fújja a levegőt oldalról a házba
) , úgyhogy azzal nincs gond. A HIS ICEQ3 at én is nézegettem, de nem tűnik sokkal jobb megoldásnak mint a gyári, bár nyilván halkabb ha sokan ezt mondják. 3D-ben is halk, vagy akkor már erős a hangja? A Tom'sHardware-en olvastam, hogy az ICEQ3 valami 30dB körül van, ami azért szerintem nem olyan halk...
Most egy x1800GTO-m van és 2D-ben nagyon halk, 3D-ben meg nagyon ritkán melegszik be úgy, hogy hangos legyen. Ha a gyári x1900XT hűtője is ilyen, akkor az jó nekem, mert egy jó házhűtéssel a kártya 3D-ben sem melegszik fel annyira...
Na mindegy, megnézem mennyibe kerül egy HIS, és elgondolkodok a dolgon.
Köszi a válaszokat! -
GreatGodzi
tag
Az X1900XT gyári hűtője 2D-ben is hangos, vagy csak 3D-ben, amikor bemelegszik? Ha nagyon hangos mindenhogy, akkor milyen hűtőt érdemes rárakni? A VF900-CU rendesen le tudja hűteni? A gyári hűtőt könnyen le lehet szedni sérülésmentesen a garancia miatt?
Nagyon megköszönném, ha valaki válaszolna, mert vagy ilyen kártyát vennék, vagy az MSI-nél láttam egy hőcsöves GF 7950GT-t, és az biztosan halk... De inkább az ATI-ra szavaznék, mert gyorsabb, de ha hangos 2D-ben is, akkor meggondolom a dolgot.
Köszi előre is a választ!
Aktív témák
Hirdetés
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest