- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
stereoholik #6511 üzenetére
Melyik driver? Mikori DX?
Nekem Crysis-hez az 1.1 patch-csel pl. kellett a 8.1-es Catalyst.
Túlhúzáskor is széteshet a kép, ill. megoldás lehet még ATT-ban a geometria kérelem bekapcsolása a 3D beállításoknál.
De leginkább az új Catalyst. -
katt777
félisten
válasz
stereoholik #6068 üzenetére
Sapphire melegebb, mint az ASUS, X2 helyett meg inkább S1 kéne. Vagy tégy bordát a VRM-ekre. Gondolom, venti-támogatás van. Ez mondjuk jó tipp, mert felénk én fél éve nem kapok, amióta megvan a kártya. De ez itt a világ rosszabbik vége.
örülök, hogy neked is segítet a cikk.
-
katt777
félisten
válasz
stereoholik #5981 üzenetére
Olvass vissza, vagy előző pont, mert engem lelőnek, ha megint magyarázni kezdem.
Olvasás után kérdezz rá a hiányosságokra, ha valami még nem lenne tiszta.
-
Speed®
titán
válasz
stereoholik #5953 üzenetére
Viszonylag jól szerepel, ja. A gyári hűtővel ekvivalens, sokkal halkabban.
AccS1 nem para súlyban, mivel elég (jobb is) rá 1 venti. Hátránya a helyfoglalás, meg nem megy ki egyből a kecóból a meleg vele mint az AT1el..
Ha azt vesszük, hogy az AccS1 egy jobbfajta ventivel bennevan a 8kban, akkor az AT1 is alternatíva, de teljesítményben bőven alulmarad. Teszt.katt777
Továbbra sem érted mi a problémám. Én süldő XTs koromban szívesen jöttem ide tanácsokért, de előtte kerestem/olvastam, nem büfögtem és vártam hogy letöröljék a szám. Nem mellesleg akkor még közösség volt itt, most pedig Te.
Nézz szét. -
katt777
félisten
válasz
stereoholik #5953 üzenetére
Macka kolléga tesztelte régebben itt a topicban (meg cikket is írt belőle), ha jól emléxem 2 db 12 cm-es ventivel, és gyengébb volt a hűtési teljesítmény, mert az egyik venti elszívta a másik elől a levegőt. Ha rosszul emléxem, Speed(R) majd kijavít.
-
Speed®
titán
válasz
stereoholik #5949 üzenetére
katt777 majd írni fogja hogy TMG-AT1 jobb, mert az kiviszi a meleget.
Csak az AT1 az országban 2 boltban kapható 8.5ért, de a lényeg hogy kiviszi a meleget..meg az X2höz képest 5kval véknyabbá teszi a zsebedet...katt777 Ne haragudj, de egy kicsit sok szvsz amit már csinálsz.
Gh057 sehol nem kérdezte mit bír az XT feszültségben és hogy mit ajánlasz hozzá, miért erőszakoskodsz mindenkivel az oldaladdal meg ATTvel?
Tudomásom szerint van ATT topik a PHn, ez nem azt a nevet viseli.
Beíratjuk az 1. hsz.be az oldaladat vagy ha annyira rá vagy kattanva az X19ekre akkor készíts egy szerinted méltó 1. hsz.t, de ne zsongj tovább.
Javaslom kezdj el blogolni és a topikot ne tekintsd a továbbiakban annak. -
Speed®
titán
válasz
stereoholik #5947 üzenetére
Nézd meg magad mire elég. A VF700Cu eredményeket nézheted, VF900 ugyanannyit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Automata kávégépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest