Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz Joshi #2896 üzenetére

Riva Tuner sem. Közli a Vista, hogy ez a verzió (U)kizárólag digitálisan aláírt programot fogad el, ezeknek meg nincs ilyenjük, úgyhogy kapjam be. Nem pontosan ezekkel a szavakkal, de megfejtettem a lényeget. :) Nem találtam sehol, hogy le lehetne kapcsolni ezt a baromságot, pedig bogarásztam a szolgáltatásokat meg a registry-t is. :W
    Szóval driver szinten nem képesek rákapcsolódni a VGA-ra, és itt meg is halt a dolog. Riva Tuner még csak-csak elindul, de annál meg szétesik és leáll a kép, ha megpróbálom az ATT-szal elért értékeket, mert ugye a kommunikációs baki az ő esetében is fennáll. Szóval tuningra egyelőre csak a CCC korlátozott lehetőségei maradnak. Én meg megspóroltam pár embernek egy adag kínlódást. :R
    Viszont:
    3DMark05-ben kapásból több, mint 200 ponttal jobb lett az alap VGA értékeken (621/900) mért teljesítmény, azaz 3,3 GHz-en 11845 pont. Ez egy 100-as min. megvan 2006-ban is, de azzal még nem volt időm vacakolni, mert egész este ezekkel a sz@r tuningprogikkal bajlódtam (OK, a Vista a sz@r :) ). Ennyit jelent az a sok XP szolgáltatás, ami a melóhoz meg az önképzéshez kell, ezért is írtam a tesztek mellé oda, hogy az értékeket milyen Windows leterheltség mellett kaptam, és hogy nem kimondottan a 6000+ proci + a VGA okolható a másoknál mértnél valamivel gyengébb teljesítményekért.
    Komolyan gondolkodok azon, hogy a programjaimat áttegyem Vistára, az XP-t meg lepucoljam tisztára. :) (Bocsi, nem hagyhattam ki a rímet.)

Új hozzászólás Aktív témák