- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Intruder A 6 #4148 üzenetére
Kevés a fesz a GPU-nak. Nálam Stalker csinálta. Minden game ment tuninggal, csak ez feketedett el egy idő után. Minimális feszemelés megoldotta a problémát.
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám hogy amikor játszok a company of herossal elfeketedik a képernyő és nem történik semmi!
Nem fagy le mert alt-tabbal ki tudok lépni de a játék fekete képernyővel fut tovább!
Nem tudja valaki mitől lehet ez? -
katt777
félisten
válasz
DroneZ^ #4144 üzenetére
Lásd előbb az új VGA vásárlási lehetőségeimről, mire az 1950XT olcsó lesz. + ott van még a PhysX, amit nehéz lenne 1 db VGA-val megoldani, ugye.
Márpedig az U3 motorban benne van, csak nem tudom, BS használná-em ha lenne.
Ja, és Aginornak, a neki adott válaszomat folytattam anno, csak mint látom, mindenki modolva küldi a hsz-okat. -
DroneZ^
őstag
válasz
katt777 #4143 üzenetére
ha léghűtéssel akarod, ez az egyik legeröseb... szerintem felesleges dupa vga-val jatszani, mert utanna ugyis lesz 1 ujabb vga ami mind2-t szétalázza... de te tudod.
böven elég az adott évben az adott termékcsalád legerösebb tipusát megvenni: 2950XT. ezzel minden játék kényelmesen fog menni sok sok fps-el. dupla csak megszállottaknak kell... pl aki 24 colos lcd vel tolja seb seb, de akkor q2700 procit is vegyé mellé. -
katt777
félisten
válasz
DroneZ^ #4140 üzenetére
A lapomon a 2 PCI-Ex1 csati a két PCI-EX16 között van. Szóval, ha ráteszek egy böszme bordát a VGA-ra, PCI-E kártyát nem tudok használni. Bár még nincs, de még lehet. PCI-E kártyát a hátul kicsit belógó VGA venti nem zavar, mert nem ér el addig.
Másrészt ha belekerül a másik VGA, akkor totál megáll a házban a meleg (venti már nem fér). Ha a másik oldalra teszem, akkor meg a proci és a chipset fő. És mindenképpen kifújós megoldás kell a ház hűtése miatt, meg csak azért, mert azt szeretem, illetve azt meg nem, hogy a VGA kombóval legyen kitömve a ház.
Sjana azzal is kell számolnom, hogy nem lesz mani 2950XT-re vagy Pro-ra, főleg 2-re, és akkor +1 1950XT lesz.
Viszont + 9k-ért (postaköltség, ugye) egy jó hűtést szeretnék. Mondjuk olyan vMod tuninggal max 80 fokig, ha tényleg halk. AT1 fordsz. 1600, míg a gyári majd' 5000-ig szaladna, ha engedném (max 85%-ig ment el eddig). Hangos, de nem megy 85 fok fölé jól belőve. -
DroneZ^
őstag
válasz
katt777 #4141 üzenetére
mivel te raksz rá külön tetszés szerint ventit:
igy néz ki, de igy is fel lehet rakni:
nekem az elsö verzio van, nagyobb ventivel mint az alábbi majdnem átéri az egész alut
. Szoval: simán csak bekötöd a venti kábelét valahova az alaplapba, van elég 3 pötyis csati, közvetlen a vga mellett de ezenkivül nekem még 2-3 is maradt...
most kinek is kellett volna reagálni?
-
DroneZ^
őstag
válasz
katt777 #4139 üzenetére
gyanitom csak 1 x1950-ed van, elkell férjen, vagy pontosan mire gondolsz? nekem lazán elfér, hacsak nem valami spéci rendszered van. miért kell pont 1 helyre eljférjen? enyém asszem 2 helyet foglal el de az iceq is belóghat az alatta levö slotba, nekem anno a 9800é is belogott picit de sosem idegesitett mert mindig 1 vga-m volt és volt elég pci helyem, de lehet hogy kivétel vagyok.
-
katt777
félisten
Akkor neki nem Ice-Q3 van.
A hőértékeket megköszönnémszépen. Addig keresgélek árat.
De ez nagyon hasonlít az IceQ3-ra. Egy tipp, hol olcsóbb és mennyiért? Ha nagyon drága, akkor inkább hallgatom az én dárgaszágomat. VR chipek ott a kari végén nem melegszenek nagyon? Mert arrafelé nem jut borda.DroneZ: Azért kell His IceQ3-hoz hasonló, hogy elférjen 1 kártyahelyen.
BS: Elindítottam vm nélkül, és a Medical pályán gond nélkül ment. Lehet, hogy az első rész optimalizálatlan, vagy lesz még ilyen?
Mindegy, egyelőre tolom így, amíg el nem akad.
-
DroneZ^
őstag
hangja kizárólag attól függ hogy mit raksz rá
legnagyobbat amit fellehet rá erőltetni az a 10 centis, asszem nekem valami papst van, de nem mondom biztosra, azt viszont igen hogy a szinte fülem belerakom ventiáltorba és ugysem hallom, bár lehet hogy én vagyok halláskárosult
HR-03 wins!
-
DroneZ^
őstag
válasz
katt777 #4130 üzenetére
nem, vagy nehezen. Nekem is az kellett volna, de inkább a Thermalright HR-03 oróás hűtűborda mellett döntöttem amire 10 centis ventit is fel lehet pászitani. 40 fokos a vga-m alapjaraton, melegen sem több 60 foknál, bár nagyon nem mértem mert teljes terhelés után is "hűvös" maradt. Ennek most van rezes nagytesója ha valakinek nem felelne meg, nekem az alu is bőven elég, hang NULLA. Nekem volt régi-régi HIS9800PRO-m, annak volt 1 kapcsolo a végén amivel lehetett allitani a venti sebességét, annak ha felkapcsoltam mikor játszottam, az hangosabb volt bár a legujabb iceq-kat nem hallottam még. Ez veri az X2-t hűtésben is hangban is.
AT1 sem rossz ha mindenképp ilyen iceq-t akarsz, hol és mennyiért lehet kapni nemtom.én itt vettem az enyémet, árral barátkozni kell, de én elégedett vagyok vele.
-
katt777
félisten
Kösz, utánanézek.
De BF-nek tesztek szerint is kell a virtualmem. Lekapcsolom majd tesztképpen megint, de sztem újra szakaszos lesz tőle. Nyugodtan programozhatták úgy a játékot, hogy vm-be tegye a grafikát, ahelyett, hogy lebutítaná 256MB-ra, és így sokkal szebb lett.Hogy lehet olyan mélysegg egy oldal, hogy az AT1-re kattintva a DuoOrb jön be? Meg arra is.
-
katt777
félisten
válasz
#57018880 #4127 üzenetére
X1900 spec
De feszt itt sem találni. ATT alapból elméletileg az adja be tiszta installálásnál, amit a kariban talál. -
Nortid
aktív tag
-
Nortid
aktív tag
Hali!
Valaki meg tudja mondani az X1900XT 256MB -nak mennyi a 3D-s ram feszültsége? Se google-ban, se a Samsung odlalán nem találtam meg
A chipek neve: Samsung K4J55323QG-BC12 -
DroneZ^
őstag
válasz
katt777 #4121 üzenetére
Én meg ezt találtam a hivatalos honlapon:
737-29837: Catalyst 7.9 HotfixEnemy Territory Quake Wars: Crossfire flickering issues are resolved. Performance is improved
Bioshock: Resolved intermittent hangs for the Radeon HD 2400 and Radeon HD 2600
Call of Juarez: Texture corruption is fixed
World In Conflict: Performance is improved
Team Fortress 2: Facial morphing corruption is fixed
Time Shift: Resolved random crashes for Radeon 9xxx and Radeon X8xx series of productsNem írnak semmit a képről, ez csak játékra javítás szerintem.
ok, mostlatom, ugyanaz amit te találtál, csak ez mégis az ati honlapon van rajta
-
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #4118 üzenetére
Nem, egyelőre a folytonos Vista újratelepítésekkel vagyok elfoglalva, amíg rá nem jövök, mi akaszja ki.
De ha most műx (ott vagyok épp), akkor partíciómentés, és utána megnézem. Kompatibilitás mellé viszont nagyon nem ártana a driver aláírás, no meg 64-bit támogatás.
-
katt777
félisten
Vista dotNet nélkül? Csak mert alapból feltelepíti, és a telepítőben csak bizonyos funkcióit tudod kikapcsolni, nem magát a rendszert.
VGA venti vezérléshez? RT nem tudja, csak a fixet (vagy a driver auto-t, akkor meg minek), marad a driver. ATT-t és AT-t nem tudom, de ha x86 Vistában is úgy működik a driver-aláírás ellenőrzése, mint x64 alatt, akkor ezeket nem tudod használni.
ASUS driver-rel nekem nem volt problémám. A föl-le pörgő venti vagy kártya/driver gond, vagy valamelyik határértékre melegszik a kártyád, ezért megy föl a hűtés, aztán lehűlve meg vissza. Ha ez, akkor egy kicsit jobb ház-szellőzés elég. -
katt777
félisten
válasz
DroneZ^ #4112 üzenetére
Nem a megbízhatóság, hanem a támogatása más. Én már 5.-ször raktam most újra a Vistát, mert valami egyszer csak lekapcsolja a böngészőket, és nem találom, mi. Biztos valamelyik hülye 32-bites progi, csak újraindítás után jött elő, így cseszhettem a partíciómentésemet.
Talán Off SP3, mert az az XP-t is kiakasztotta dotNet 3-on, igaz, ott nem a hálózatot nem látta a böngészőkben, hanem a nyomtatót nem tudtam elérni sehogy.
Azért meg kéne próbálnod azt a hotfixet, egyben van a 32/64 bites. Szóval mindkét rendszerre ráfér. -
csumpy
csendes tag
válasz
DroneZ^ #4111 üzenetére
nekem asus van.
a NET 3.0 fel van rakva és crt samsung syncmaster 793s van.
De ha jól emlékszem net nélkül is jó volt. én is ulti 32-t használok.
A saját drivert nem használom! tuningnál az asus drv nem volt stabil. /fagyi/
engem a vga venti hangja piszokul zavar. néha rájön és felpörög majd leáll, és ezt csinálja 10mp-es ciklusokban! nincs ehez vmi venti vezérlö progi? -
DroneZ^
őstag
rajöttem ha catalyst/color/avivo 6500k-rol le vagy felcsusztatom, akkor vilagosodik.
6600k-ra raktam igy világosabb lett... nekem egészen pontosan Sapphire X1950XTX GDDR4 512MB -om van. Kell az ati full szoftver/driver csomag előtt valamit telepiteni a vistanak? nekem 1 sima 32bites magyar ulti volt, nem kell valami .NET works-t vagy akármi ilyesmit elötte telepiteni? Amugy LCDvel nem jött elö a hiba, csak CRTvel. Majd 1 hetet sem használtam és az LCD is befakult, olyan ideges lettem hogy visszaraktam az XP-t.... valaki? valami tipp? -
katt777
félisten
válasz
DigitXT #4109 üzenetére
Úgy biza. Grafika teljesen OK, csak 2 mp-es szakaszokban megy a játék vm nélkül. Alighanem képtelenek voltak a memóriát normálisan leprogramozni, és vszleg a VGA 256 MB-ja sem elég neki (lehet, azt írja ki vm-ba). De végül is jó pár régebbi játéknál gyorsabb, és szerintem ebben a topicban az a játék kap több "pontot", amelyik a DX9-es karikon is képes teljes játékélményt nyújtani. Ez ráadásul nVidia támogatott game, szóval külön köszönet a programozóknak a használható grafikáért. DX10-ben persze nem tudok nyilatkozni róla.
És hűde nagyon nagyon szép, még a vízbefolyásoknál sincs az a 2D hatás, ami a demo-ban volt.
Ja, és újság tesztjében azt olvastam, nem indul el vm nélkül. Na ez kamu, mert megy. Ha minden U3-as game így hasítana... -
katt777
félisten
Bioshock 1280x960-ban hasít, mint az atom full grafikán, feliratokkal X1950XT-n (WinXP).
Csak virtuális memóriát kell neki adni, mert különben akad, tök mindegy, milyen beállítást használok.
-
katt777
félisten
Feltettem az oldalamra az 1.3.6.1056 buildes Ati Tray Tools-t + Speedfant (4.32) , megtakarítandó a keresgélést. A magyarítás az új verzióval is kompatibilis.
Oldal-átalakítás folyamatban.+ készül egy kisokos kezdő ATT használóknak, saját tapasztalataim alapján, és hogy egy helyen legyen minden. Ha kész, és érdekel valakit, jöhetnek majd a hozzászólások és a kritikák
-
katt777
félisten
válasz
DroneZ^ #4099 üzenetére
8.413-as driver (a legújabb 7.9 Cat. hotfixben) installálásával megoldódott a képelállítási probléma. Ez frissíti az alaplapi drivereket is (meg C++ környezetet, stb.), szóval, volt ott valami más akadás is 64 bites téren.
Calibos: Örültem, hogy láttalak Dx10.1 topicban. Remélem, lesz olyan jó a 2950XT (most a jelek szerint így hívják a Gladiator Pro-t?), hogy lealázzhassuk a sok nV-fant. -
katt777
félisten
válasz
s7evcsenko #4104 üzenetére
Majd lesz...
Amikor nem számítasz rá. Soha ne bízz egy MS op. rendszerben.
Most ezzel is azt teszem, mint a megbacult xp-vel, lépésenként partíciómentés. Macerás, de megkímél az újrainstallálástól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest