- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
RMfan77
csendes tag
Hát, én 1680X1050-ben szeretnék játszani, mert ezt tudja a monitorom, szerintem ez már elég magas felbontás, ezért gondoltam az 1 gigára 4870-re.
Azt nem tudnád megmondani, hogy mekkora a kártya ?
Csak azért fontos,mert az előző vga-m, ami egy ASUS EN8800GTS 320MB, is már elég batár darab volt, bazinagy ventivel és már csak olyan 5-6 centi plusz hely van mögötte, szóval nem akarok még a házzal is szívni. Ahogy megfigyeltem a Toxic nagyobb méretű a hűtőizék miatt, szóval az semmiképp se lenne jó nekem, mert már nemtom mi szerint valami 29 centis ami nehezen fér el itt nálam. A Lite verzió úgy látom kisebb. Van rá esély, hogy nem nagyobb a 8800GTS-nél ???
-
RMfan77
csendes tag
""Jól gondolod. Nagyon ritka,hogy az 512 MB lenne a szűk keresztmetszet. Ha a tudat megnyugtat, hogy 1GB ram csücsül a kártyádon, akkor vedd azt, ha ez nem fontos, akkor 512. Semmivel sem lesz rosszabb""
Ez valóban igaz ??? Tehát a jövőre nézve sem lesz fontos, hogy 1GB a memóriája?
Csak mert én épp egy 1 gigásba terveztem beúítani épp azért ebbe, hogy ez talán tovább lesz jó a memóriatöbblet miatt, de akkor azt mondjátok, hogy egy 512-es ugyanúgy megfelel???
A Toxix verzióval az a baj, hogy bele se férne a gépházamba
ahogy néztem. Ergo 1GB-s Lite-ot néztem ki Sapphire-tól.
Akinek Toxic van, az meg tudná mondaná a méreteteit úgy kb ???
Új hozzászólás Aktív témák
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest