- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Szeva'!
Ez mondjuk egy érdekes felvetés, hogy a vmem hiba mindenhol előjönne, erre eddig nem is gondoltam. A hőmérsékletek a jelek szerint rendben vannak. Most néztem 2 perc Furmarkot, 66-67°C körül mocorgott, de régebbről egy huzamosabb strapálás kapcsán rémlik valami 70-75°C körüli max, de asszem akkor ment 2 Prime is.
Feszültségeket mivel nézzek, kinek higyjek? Bár előbb megnézem másik gépben, addig nem gyártok több teóriát, mert már most tele van a... fejem.
Üdv, és köszi!
Fóbu.i.: Ja, és a tápom csak ne rendetlenkedjen, nem azért vettem sok forintért, hogy gagyizzon, ne fessük az ördögöt!
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Sziasztok!
Döglődni látszik a gddr4-es Sapphire 4670-em.
Véleményeket, ötleteket örömmel vennék.
Üdv!
Fób -
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Egy kicsi off még ezzel kapcsolatban: Haverom mediamarktban járt így, hogy egy szupergyors memóriakártyára az ugyan akkora de lassabb tipus ára volt kiírva. Nem hitt a szemének, vitte is venni, persze pénztárnál kiszúrták, hogy nem stimmel, de mondták, hogy "ok, ezt elcsesztük" és (korrektül, jogszabály szerint eljárva) odaadták neki annyiért egy rossz szó nélkül. Riszpekt!
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Üdv!
Pár nappal ezelőttig én is nagyon vártam a 4770-t, de az a tápcsati nekem is letörte a lelkesedésemet.
Persze továbbra is várom, de már csak azért, hogy ne bukjak egy hónap alatt (százalékosan) sokat a Sapphire 4670 GDDR4-en.
Persze ez a "várok még picit a gépvásárlással" taktika novemberben sem jött be, remélem nem szívom meg megint egy májusi 265 forintos dollárárfolyammal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest