- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
ps_feri
csendes tag
Én is így próbálom az olcsóbb helyeket megtalálni. Sajnos valóban gyakran van olyan, hogy hirdetik, csak éppen nem kapható. Éppen a jövő héten vennék én is egy 4670-est. Általában ott nézem ki, ahol útba esik, mivel nem kívánok a tolvaj BKV-nak többezer forintot otthagyni egy oda-vissza útra. Van olyan bolt is, ahol kiírják az aktuális raktárkészletet. Amúgy szoktam emilt írni és ahonnan nem válaszolnak, oda eleve nem megyek vásárolni, még ha
1-2 ezerrel olcsóbbak is. Sajnos egy sikeres vásárlást meg kell okosan tervezni, mert különben csak idegeskedés lesz a vége.
Egyébként én a következőket néztem ki, ami elvileg kapható is:Asus EAH4670/DI/512M DDR3 17800 Ft lord.hu
GB GV-R467D3-512I DDR3 16950 ipon.hu
MSI R4670-2D512/D3 17750 pc88.huEzek kaphatók több helyen is. Az új "The new SAPPHIRE HD 4670 GDDR4 750MHz for the core and 1100MHz (2.2GHz effective)" kártya tényleg figyelemfelkeltő, utána kell járnom, hogy kapható-e valahol és mennyiért. Ráadásul csendesnek is írják: "new large diameter fan based cooler which keeps noise levels to the minimum (<20dBA)."
[link]Ezekhez tippeket, tapasztalatokat szívesen fogadnék :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest