- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
Én S775 platformra már nem nagyon költenék, mivel már új foglalat van Intel-nél.
A proci simán tudna 8*400 Mhz-t, az elég lenne egy 4670CF-nek.Amit én most vennék, az moddolható 2 vagy 3 magos Phenom II, ha megy a 4 mag, akkor nagyon olcsón van egy 4 magos procid, csak az a baj, hogy ott is be vagy zárva némiképpen. Mert ha van 4GB DDR2 ramod, minek cseréljed le a semmivel se gyorsabb DDR3-ra? Viszont a DDR2-es AM2+-al már valószínűleg nem lesznek kompatibilisek az újabb AM3 procik.
A Q6600 az egy jó proci, tuningolható is, de sokat fogyaszt, és komoly hűtés kell rá. A 45nm-es quadok jobbak lennének, de az meg nem biztos hogy megy a lapodban.
-
Zenty
őstag
Attól függ mire nem elég most a géped? Játékra?
LC-POWER LC6550 az egy 550watos táp ha jól rémlik?szerintem add el a mostani kártyádat és vegyél egy jobbat.
HD5750 (ha van rá pénzed) vagy egy olcsóbb 4470, esetleg egy 4580 ( de ez mondjuk méretben nagyobb és többet is fogyaszt)a procid szerintem kihajtaná ezeket és ezért nem biztos hogy kéne újat venni ( de ebben nem vagyok biztos). Szerintem játékra túlzás a 4 magos proci. Ha kimondottan játékra kell új proci egy 2.5ghz-3ghz két magos elég a legtöbb játékra.
De ha van pénzed új rendszere akkor vagy az új intel platformból valamelyik. Vagy pedig az amd AM3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest