- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magicrat
tag
Hát igen, sajna tudom, hogy a szűk keresztmetszet a proci.
Videókártya meg kell, mert itthon ülök, és a napi 3-4 óra álláshirdetés böngészése után kell a lövöldözés levezetőnek...másik lehetőség még a Asus Radeon HD 3450 512MB, az olcsóbb, és akkor tudok a keretből venni még valamit, amire annyira nincs szükségem, de visszaadni a maradék pénzt nem fogják...
köszi
Mr -
Magicrat
tag
Alaplap: K7S41GX (socket A - 462)
Proci: AMD Sempron(tm) 2800+
Ram: 2048MB DDR1
500Gb és 160Gb IDE vinyók
LG DVDRwAz az alaphelyzet, hogy a videókártya még garanciális októberig, ezt anno 31e bruttóért vettem. Ennyi a keret, hogy legyen benne egy új vgakari. Ha ennyiből megoldod, hogy pci-e-s legyen a rendszert és új vgakari, ráfizetés nélkül vagy nagyon minimálisan (sajna nincs pízem erre most - lásd munkanélküliség), akkor jó...
Köszi
Magicrat -
Magicrat
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki éppen kileheli a lelkét eddigi vga-m (MSI 7600GT), ezért a gariztatásnál valszeg csere lesz. A cégnél (nagyker
) a legjobb ami kapható az az Asus, Gigabyte és Sapphire 4650-esei 1Gb rammal. Ja amit nem mondtam, hogy agp-ről van szó, és szóba sem jön most egy pci-e-re való váltás...
Kicsit visszaolvastam, de nem tudok nagyon dönteni közöttük. Nincs nagyon markáns igen egyik mellett sem. Árban majdnem ugyanazok Az Asus kb 2000Ft-val drágább...Mi a véleményetek ezekről?
Köszi
Magicrat
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest