- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Alien
csendes tag
válasz
Gucunja #10208 üzenetére
Nekem ez a megoldás sem segített, mint amit írtál. Továbbra is boldogan kifagy a játék
Nem akarok tovább kísérletezni, le kell szögeznem: vagy a játék konfig sz@r (pedig minden létező és használhatónak ígért patch le van töltve), vagy az Ati Radeon 4670-es. Talán majd egyszer kipróbálom még a Fallout NV-t egy újabb kártyával, ha azzal jó lesz, akkor megveszem eredetiben. Ha nem, akk minek venném ugyan meg? -
Dr.Alien
csendes tag
Sziasztok!
Problémám támadt, és kérnék segítséget. Egy hete szereztem be a Fallout New Vegas játékot, ám játék közben a gépem lefagy. Kis utánajárással kiderítettem, hogy valószínűleg a videokártyámmal lesz valami gond.
A gépem:
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000+
450 W táp a gépben, erős alaplap
4 GB RAM memória
Sapphire Radeon HD 4670 512 MB/GDDR3
DirectX 11 fenn vanHogy pontosan mi a gond, azt nem tudom. lefuttattam egy részletezett BurnIn-Test-et, de semmit gond nem volt sem a géppel, sem a videokártyával. Arra gondoltam, talán a gyári Driver elavult, így feltettem a legújabb verziót (http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_vista-32.aspx), de a probléma továbbra is fenn áll. Ezután leteszteltem a videokártyát a Real-Time High Dynamic Range Image-Based Lighting-tal, és ebben már mutatkozott a hiba: kb 8 perc után a gép, akárcsak a Fallout NV-ben, kifagy, majd mintha alvó állapotba kerülne, leáll. ezt 2x megismételtem, rendre ugyan az a hiba. a videokártya 58-59C hőfokon, és 80%-os teljesítményen bukott meg. Alapos tisztítás rendszeresen (2 havonta) van, de most újra is pasztáztam a CPU-t és a GPU-t. Újra feltettem a gyári driver-t, és újból Real-Time High Dynamic Range Image-Based Lighting-teszt. Most 55-56 C fokon ment, és 77-78% teljesítményen 25 perc után sem fagyott a gép. ám kár volt örülni, mert a Fallout NV-ben 2 perc után kifagyott a gép. De fura: ha a szabadban járkálok a játékban (akár full grafikával is), több, mint 1 órát tudok kifagyás nélkül játszani, ám ha épületen belül vagyok, hamar megadja magát a gép, függetlenül attól, hogy milyen felbontásban vagy grafikai beállításokkal játszom. Van valami ötlet, hogy mi a baj? Olvastam már, hogy másnak is volt gondja ezzel a videokártyával Fallout 3 vagy NV közben, de nem írtak megoldást. Lehet, hogy le kell cserélnem a karit? Vagy más driver kell? Pls ha tudtok, segítsetek, mert nagyon bejött a Fallout NV, ám új kártyára nincs pénzem (idén).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Videós, mozgóképes topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest