- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaiDani
tag
Az idegeneknél se biztos hogy annyi már a HIS 4670, nem mostanában volt frissítés a weblapon
-
-
djbahool
senior tag
Egyúttal megosztom én is a tapasztalataimat a Sapphire 4670-el kapcsolatban:
1. Super silent PC megszűnt
(nem hangos, de hallom)
2. 3DMark2006 alapbeállítás, GPU és MEM alapon : 8000 pont
3. 3DMark2006 alapbeállítás, GPU és MEM is 10% OC : 8800 pont (mily meglepő)
4. Crysist kivéve minden játek max. részletességgel 1280x1024 felbontásban jól fut (30-60 FPS)
5. Fogyasztás pont annyi mint a 2600XT-nek voltSzóval nekem bejön nagyon a kártya.
-
kelzsoca
félisten
Mint írtam nem is baj
fer:
és tuning után újraindítom, nem bír elindulni
Milyen tuning, mekkora mértékű, alapon rendesen működik?
Ja és a pci-e fix 100-on van!
Mi lenne ha a pci-e auto-ra tennéd?
Meg a bootképernyőn meg sem jelenik a 4670 ellentétben a Galaxy-val! Ez mind mitől lehet!
Az ATI kártyák tudtommal nem jelennek meg a Biosnál, mármint nem úgy mint az Nvidia hogy kiírja milyen kártya, bios stb..
-
XeeN
senior tag
Lehet "júzergond" is, de mivel ebből élek, nem ez volt az első gép amit összeraktam életemben. Természetesen szűz Win, DX9c, Net 2.0 alaplapi driverek fent voltak a gépen a Catalyst telepítése előtt. Láma "júzerként" a gyári CD-ről telepítettem a kártyát (DriverVer=08/08/2008, 8.523.0.0000). Már ekkor is gondok voltak, lévén, hogy a CCC "nem működik ezzel a driver verzióval". A 8.9-cel nem is próbálkoztam, azonnal letöltöttem a 8.10-et és azt raktam fel, alapos takarítás után.
Más. Eddig egy 8600GT volt a gépben, de nem bántam meg, hogy lecseréltem. Így legalább a feleségem is végigjátszhatja a Crysis Warhead-et, mert összehasonlíthatatlanul gyorsabb a játék ezzel a kártyával (7,6 vs37,6 FPS) ua beállítások mellett. CS-Source alatt cirka 30% a különbség az Ati javára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest