- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
XeeN
senior tag
Pénteken két barátom vásárolt Sapphire 4670 512MB-os (nem ultimate) kártyát a tanácsomra, ami miatt egy kicsit lelkiismeret furdalásom van, történt ugyanis, hogy mindkét kártyán csak 873 MHz-en mennek a ramok. Eddig tudtommal csak a Club3D illetve a Diamond gyártott ilyen kártyákat. A bosszantó igazából az, hogy a csomagolásuk teljesen megegyezik a korábban vásárolt példányokkal, azzal a különbséggel, hogy a most beszerzett kártyák dobozában semmilyen kábelt, átalakítót nem találtunk...
Ui: Most jut csak eszembe: A régebbi és az újabb kártyák nyákjai is különböznek.
-
XeeN
senior tag
Lehet "júzergond" is, de mivel ebből élek, nem ez volt az első gép amit összeraktam életemben. Természetesen szűz Win, DX9c, Net 2.0 alaplapi driverek fent voltak a gépen a Catalyst telepítése előtt. Láma "júzerként" a gyári CD-ről telepítettem a kártyát (DriverVer=08/08/2008, 8.523.0.0000). Már ekkor is gondok voltak, lévén, hogy a CCC "nem működik ezzel a driver verzióval". A 8.9-cel nem is próbálkoztam, azonnal letöltöttem a 8.10-et és azt raktam fel, alapos takarítás után.
Más. Eddig egy 8600GT volt a gépben, de nem bántam meg, hogy lecseréltem. Így legalább a feleségem is végigjátszhatja a Crysis Warhead-et, mert összehasonlíthatatlanul gyorsabb a játék ezzel a kártyával (7,6 vs37,6 FPS) ua beállítások mellett. CS-Source alatt cirka 30% a különbség az Ati javára.
-
XeeN
senior tag
válasz
Hegyirabló #738 üzenetére
Sajnos nem csak az Ati/Nvidia-s lapokkal csinálja ezt hanem az intelessel is. Tegnap raktam össze egy kis gépet a feleségemnek (GIGABYTE GA-EG31MF-S2, E5200, Sapphire 4670) és ugyan ezt tapasztaltam. Először kép sem volt Win alatt, aztán jöttek a Függőleges csíkok, majd sokadik próbálkozás után "simán" csak szétesett a kép. Kb két órát szenvedtem vele, mire sikerült életre keltenem a 8.10-es bétával.
Ui: elég firss a kártya, ha 2008.09.18.-ai a BIOS-a.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest