- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Hossel #13639 üzenetére
Azt fogják mondani vegyed a 6xx70 szériásat mert az sokkal jobb..
Én 6xx50 et használok és alapon is a mostani játékoknál 99.9% -ban hibátlanul teszi a dolgát.
Egyet nem tettem fel ami állítólag mérce az ilyenekben asszem a neve ŐŐŐŐ Witcher 2??
Amiben azt az ultra ultra beállítást lehet használni.Na azt egyedül nem teszteltem talán be ezen felül ami most újdonság azt mind megnéztem és tökéletes.(Alapon is) !!
Én a HD 6850 Toxic mellett döntöttem mert nagyon jókat hallottam és olvastam róla, nem bántam meg.De úgy is 6xx70 re fognak rábeszélni.
Döntés a tiéd.. and have fun!
Szerk: hogy érdemben is mondjak valamit (A HD 6850 ÁR/ÉRTÉK arányban a legjobb választás! Szvsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xbox Series X|S
- Milyen program, ami...?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest