- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
válasz
Doblós #16743 üzenetére
Köszi szépen remélem hamarosan összejön a pínz, ha nem akkor majd január-február környékén veszek VGA-t akkor a HD7000-es széria is kijön valszeg, mondjuk lesz adó emelés az meg szívás (bár nemtom milyen mértékű
), úgyhogy remélem mihamarabb összejön!
Neked is sok sikert a kártyához! -
@matthew@
őstag
válasz
Doblós #16741 üzenetére
Szia! Nekem is ugyan ilyen tápom van és nekem azt mondták h elbírna egy ilyen VGA-t én is ilyet szeretnék venni, csak a pénzügyek jelenleg nem engedik
Egy másik fórumtárssal is beszélgettünk pm-ben, neki ugyan ilyen konfigja van mint nekem csak HD6870-es VGA-val és neki megy szépen. Úgyhogy elbírja
500 meg azért írnak a gyártók, mert pl: HKC, LP-Power és ilyen táp gyártók tápjai nem tudnak eleget leadni ezért írnak többet h tuti legyen. Amúgy Ő lenne az a fórumtárs akinek megy a konfigjával
Itt egy teszt a 2 kártyáról: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest