- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robb202
tag
Kezdem kapirgálni.
Akkor már értem. Szóval az 5970-em ehhez a szoftverhez 100%-ig sohasem lesz jó. Most néztem az ati és a gyártó oldalát.
Szóval ehhez a programhoz egy Ati FireGL vagy egy FirePro kellene ami hardveresen támogatja azt a fajta OpenGL 2.1-es dolgot.Nem akarom szétoffolni a témát, de te vagy az egyetlen esélyem szinte aki ehhez ért és más ilyen topic nemigen megy PH-n.
Te melyiket javasolnád ha szabad kérdeznem? Látom a professzionális GPU-k közül az ATI-nál van jó pár. firegl, firepro, fiestream etc...
Tulajdonképpen melyik az a vonal ami a legfrissebb? Mostanában lesz vérfrissítés a pro kártyáknál? Látom a V8750-es a legfrissebb de csak dx 10.1.Ezek a kártyák mennyire mennek jól gamekben?
-
Robb202
tag
Sziasztok!
Elnézést ha hülyeséget írok de hátha ide tartozik. Elkezdtem használni egy 3D-s alkalmazást melynek Vue 8 a neve. Mikor elindítom a programot akkor azt írja ki, hogy a videó-kártyám nem kompatibilis ezért pár dolog az SW-ben letiltásra kerül.
De ne mérte, hogy miért. OPENGL 2.1-et használ a szoftver (shader 4) de ezt az 5970-esem simán tudja sőt a 3.4-et is.
A Catalystban nézegettem de abban semmi OpenGL nincsen. Hogyan lehet megtudni, hogy most mi van? Mintha nem lenne OpenGL a gépen? Külön kell feltelepíteni?
-
Robb202
tag
Tényleg amúgy lehet tudni esetleg hivatalosan, hogy az ATI készül-e az 5970-esből 4gb memóriával szerelt videokártyával a következő félévre? Olvastam, hogy most az egyik gyártó készít ilyet limitáltan, de ebből nem lesz olyan hogy több gyártó is készül ilyen kártyákkal?
Normál esetben meddig is tart az 5000-es széria életciklusa? Ezt azért kérdezem, mert ha jövő évben kiadják a 6000-eset akkor már valószínűleg nem nagyon lesz ilyen kártya. Erről valaki tud valamit?
-
Robb202
tag
Srácok most nagyon beszarattatok. December közepe óta van Shappire 5970-em de idáig még nem volt vele gond. De most hogy írtátok, hogy sok szopás van vele meg rossz hát beparáztam.
Abu85 kérlek nyugtass meg, hogy különösebb szopás nincs a kártyával mert kicsit parás vagyok. Ez az első szériás darab az tuti.
Sniper Elite két rossz kártyája nagyon megijesztett. Tényleg az összes első szériás 5970 rossz. hibás? Vagy csak a pórul járt emberek nagyítják fel a dolgokat?
Igaz hogy van rá nagyker garancia, szóval nem para, csak nem lenne jó folyton gariztatni kártyát.
Ha hibás a kártya akkor windows alatt is elromlik vagy csak játékok alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest