- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KalozoneR
csendes tag
sziasztok, kérdésem az, hogy 2D-ben levehetem ati overdrive-al a fan speed-et minimumra? mert nem kúszik fel a hőmérséklet, és ha kell akkor felpörgeti magát... a másik meg, hogy ilyen célra melyik progik a legjobbak? köszi
-
KalozoneR
csendes tag
A videokártya GPU 83-fokos max terhelés alatt és megnéztem szinte minden alkatrészt de semmi nem melegszik túl, de én is erre gyanakszom, ez a legvalószínűbb és lehet, hogy pont a táp. (Ha másik táppal hibátlanul megy akkor viszem vissza gariba. Mert szerintem ez nem az én hibám.)
-
KalozoneR
csendes tag
kicsit tanácstalan vagyok most, sok teszt meg minden, sok ellentmondás, én is úgy raktam össze a gépet, hogy ne legyen ilyen nevetséges probléma... bár eddig akárkit kérdeztem, akármit olvastam egyszerűen kevés a táp, azt nem tudom hogy lehet ez, de minden jel erre utal...
szerk: (#8271) Zoo123 , nem újraindul hanem leáll a gép...
innen vettem az infot a fogyasztásról...
-
KalozoneR
csendes tag
Under full load, the Sapphire Radeon HD 4890 Toxic video card consumed a massive 318W of electricity.
Ez lehetséges? mert ha igen nem csodálkozom, hogy megfekteti a 400-as corsair tápomat. De szerintem megtaláltam a probléma forrását. Bár, hogy furmark + prime 95 alatt nem halt be érdekes. Kösz a segítséget
-
KalozoneR
csendes tag
-
KalozoneR
csendes tag
Furmark alatt teszteltem a kártyát,a gpu 68, gpu memória 83 max, MVDDC Phase #2 Temperature [°C] 83 max, sztem ezek max terhelés alatt jó adatok, ventilátor van a táp alatt, és a táp langyos levegőt küldd ha prime 95 + furmark megy, a ház oldala le volt véve mikor kikapcsolt játék közben, azért is nem értem mert játék alatt nem izzad annyira mint prime és furmark alatt vagy tévedem?
és nemrég raktam össze a gépet, azért jól utánajártam a dolgoknak és abban szinte biztos vagyok, hogy ezt a konfigot dalolva kéne vinni a tápnak...
-
KalozoneR
csendes tag
sziasztok, nem nagyon pörögnek a témák ide is beírok, ti mivel hajtjátok a 4890-et? nekem toxic van és a corsair 400-as tápom játék közben egy óra után kb, lekapcsolja az egész rendszert... (metro 2033 meg crysis), lehet kevés a táp? köszi
-
KalozoneR
csendes tag
sziasztok, beszálltam a klubba egy toxic-al, kíváncsian várom, hogy teljesít...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 3
- iPad topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest