- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
Most is ilyen párhuzamos a hűtésem, és nem is akarok nagyon változtatni rajta. Az oldallapon pont a VGA(-k) magasságban van egy "pici" 12-es ventihely, csak az most nem üzemel, mivel a pont ellentétesen fújna a GTX295 kopoltyújából kiáramló levegővel. De HA meglesz a 2 Radeon, akkor azt újra használni fogom.
Új táp kell az, mert:
1) jobban fogok aludni
2) nem akarok gányolni a kábelezéssel (csak 2 PEG csati van a HX620-on)
3) nem fog úgy melegedni a táp, mint most (játék alatt elég meleget tol ki)
4) szebbb a kék szín, mint ez a piros
Biztos igazatok van, és elbírná, de akkoris fogok cserélni........... -
old gray
addikt
Alszok még egy párat (lehet jópár lesz belőle) mielőtt meghozom a döntést. Van 30k-m kp (az 2. XFX 4830-ra tettem félre), egy eladó pár napos XFX 4830-am illetve valahol külföldön (állítólag, igazából azt sem tudom hol van és hogy hogyan gariztatják mikor nem is az
) gariztatás alatt egy hangokat kiadó (ilyet) EVGA 8800GTX ACS3 KO vga-m is amihez ráadásul van egy AC Accelero Xtreme...ezektől először meg kellene szabadulni (a kp-t kivéve
). Amúgy nálam a lélektani határ vga-nál 50k, esetleg ha +1-2 ezrest rá kell dobni, mert spéci hűtő van rajta..az még belefér.
Nem nagyon húztam fel magamat az előbb (inkább csak fogtam a fejem) de miért kell Nvidia teszt-eredményt ATI topikba linkelni?
-
HSM
félisten
Naja, de Te mikor megveszel egy karit, akkor azért fizetsz, mert neked az akkori igényeidet az a kártya, annyiért tudja a legjobban kielégíteni. Ilyen szempontból teljesen irreveláns, mennyibe fog kerülni egy hónap múlva.... Amúgy rosszul látod a helyzetet, elárulom, én tavaly nyáron is 33K-ért vettem vatta újonann a 4850-em...
Csak azóta volt egy szép kis hegy a forintárfolyamban... És mivel most erősödött picit a FT, ezért akik télen vettek karit, azok jó szar árfolyamon kapták meg, ezért van most az 5-10K bukó....
Nem az Ati cseszett ki velük...
Amúgy a VGA mindig is a PC leggyorsabban ártalanodó, amortizálódó darabja volt, ezen sincs nagyon mit csodálkozni... (Mondjuk ha az ember jókor vesz, és türelmes/nem maximalista, sokáig el is lehet vele, függetlenül, hogy épp 40K vagy 20K a VGA-ja értéke... Pl. a 3870 is ha megtartottam volna, még ma is jó lett volna kis kompromisszumokkal.... És akkor spóroltam volna garantáltan 20-30K-t, hiába, hogy ma már csak 15-20K az értéke, mikor meg tavaly júniusban eladtam, még 27K-t kaptam érte....Bár voltak, akik ügyesebben taktikáztak, és sokkal kisebb ráfizetéssel bandukoltak át jópár VGA generációt...)
-
HSM
félisten
Teljesen rossz az a bencs, nem érdemes azzal mérned....
[link] Ebből többminden kiderül, ha erre vagy kíváncsi....
Ez némileg tükrözi a karik teljesítményét. De sajnos egyre több az olyan játék/helyzet, ami már megfekszi a GF-ok gyomrát, a radeonokét viszont nem...
Szerencsére amúgy én nem markokkal játszom.... -
old gray
addikt
Hallod félelmetesen jó vagy 3DMarkban, szeretnék egyszer én is ilyen menő lenni és az ellenfél táborába postolni egy, az egész világ (mit világ? világegyetem!) számára etalon program eredményét. Sajnos ez nekem csak álom, nem vagyok olyan bátor mint te, így inkább leülök egy sarokban és csendben megvárom amíg a mérési kényszerem elmúlik.
Flamelni jöttél vagy gyereknapot tartasz és torta helyett pontokat kaptál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest