- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibaba78
őstag
válasz
Daniford #8884 üzenetére
Szetszedtem a kartyat, mert talaltam egy lehelletnyi pasztat. Lifeg a hutoborda a muanyag keretben rendesen. Nem csoda, ha nem lehet tokeletesen beloni az illeszkedest. Persze semmi sem valtozott. 60 c-rol indol, de terhelve furmarkkal max 80 c. Ezt semmikepp sem neveznem szelsosegesnek, inkabb furcsanak. Gondolkodom egy uj huto vetelen.
-
zolisx4
őstag
válasz
Daniford #8278 üzenetére
Kis tápegység topic
Fenét nem is szoktunk a tápegységről beszélni , néha ritkán ,veszélyes valamit is mondani mert az egyik legfontosabb alkatrész én mindig linkelem A melyik tápegységet vegyek topikot ott azt is tudják milyen szinű a kondi belsejede az NV ről is volt itt már bőven szó ,ami nem baj mert azért sok ATI és úgy 4890 es tulaj is érdeklődik a Fermi iránt .
-
HSM
félisten
válasz
Daniford #8118 üzenetére
ATT csak csökkenteni tudja, és csak előre a kari BIOS-ába rögzített 2D feszekre. Emeléshez Asus smartdoktor (asus karikhoz) vagy GPU-TOOL (ez nem tuti infó), vagy RivaTuner VT1165 pluginnel (ez tuti megy). Anno linkeltem is hozzá leírást, keress rá, a topic elejefelé van.
-
Mika1227
őstag
válasz
Daniford #8121 üzenetére
Mit fesz emelést? Biztos csinált már valaki ilyet. De ha emelni akarod az órajelet nem kell feltétlenül feszt emelni. Én emeltem az órajelen de igazán nem sokat gyorsult a kártya, pl. Dirt2-nél kemény 2-3FPS-el adott többet mint alapórajelen, ami 850, én meg 930-ig húztam és így lett ez az eredmény.
-
zolisx4
őstag
válasz
Daniford #7803 üzenetére
Ezek használt vga-k és nincs annyi gari rajta mint a tiéden ,HD4870X2 mennek 52 ezerért de találtam 5850 eset 55 ezerért ,
Az új hiába kerül 50 ezerbe de 44 ezernél drágábbat nem találtam itt a PH tehát 44 ezernél nem valószinű hogy el tudod adni ,sajnos ,de amúgy nem nagyon találtam boltba már 4890 es vgat 1-2 helyen[link]
de nézd végig meglátodTom-e
Igen 3 hónap gari van rá de annyival olcsóbb , -
varsam
őstag
válasz
Daniford #6706 üzenetére
Hova nem elég a 975ös GPU órajel?
"bár csak a teszt idejére fut ezen a frekin amúgy meg a gyári érték alatt üzemel."
Játékok alatt mért a gyári érték alatt fut? Hagyd ott is 950 körül, és FullHD-ben bármit elvisz a kártya. Ha jól értem ezt írtad. Amennyiben 3D markkal játszol, akkor nem ez a te kártyád, válts zöldre.
Esetleg a biosában emelj egy kis feszt, és akkor mehet 1GHz fölé a tuning.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen program, ami...?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest