- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
alibaba78
őstag
Bar monitoroztam a homersekleteket, ami mind a negy szenzor szerint 80c fok alatt volt (gpu, memio, shader, gpu vrm), megis ereztem, hogy ez az en hibam.
Remelem, sikerul gariztatni. Koszonom!
TTomax: Pont azon a felbontason (1680), szoktam jatszani. Mehetne fullhd-ban is, de a 23-as monitoron elegge kicsik a betuk ahhoz, hogy ne tudjam elolvasni 1 meterrol. Viszont nemsokara cserelem ezt is, ugyhogy nem artana egy erosebb vga, ami birja az 1920-at. 460 szimpatikus, de nem most (£). Marad a valasztas, 260, vagy 275.
Kepzeljetek az egeszet off-ba, mert mobilrol vagyok, korulmenyes szerkeszteni. Elnezest mkitol!
-
alibaba78
őstag
Hat, ha kicserelik, ugyanis egyszer szetszedtem, es ujrakentem. A csavarokon latszik.
Kellene a velemenyed! Megeri £30 kulonbozet a 275-re, vagy maradjak a 260-nal +£5? Elnezest mindenkitol ezert a nagyon off-ert! Nagyon szegyellem magam.
Elore is koszonom!
Zoo123: Kennynek semmi baja nem volt, amig szet nem szedtem. Persze nem tudom, mit lehet ezen elk*rni, hiszen a csavarok visszahelyezesevel minden a regi helyere kerult. A homerseklet sem valtozott. Utolso kep a furmark alatt, 80c fok alatt minden, es egyszercsak kockazodo kep, majd blackout. Szerintem nem az en hibam, de a csavarok nem errol arulkodnak.
Remelem azert nem lesz gond holnap, es ki tudom cserelni egy gtx-re. Nincs tobb 4890 a boltban.
-
alibaba78
őstag
Igen, kezdek erre rajonni en is.
Marmint, hogy hibat kovettem. Cserelhetunk, ha gondolod.
Ez is cex garos.
Ami viszont pozitivum, hogy nem megy 80C fok fole a homerseklete. Tehat 60-rol indul, de 80-nal meg is all. Es halkabb, mint a sapphire 4870 new edition volt. Gondolkoztam, hogy vmi hulye hibara hivatkozva visszaviszem.
-
alibaba78
őstag
válasz
Daniford #8884 üzenetére
Szetszedtem a kartyat, mert talaltam egy lehelletnyi pasztat. Lifeg a hutoborda a muanyag keretben rendesen. Nem csoda, ha nem lehet tokeletesen beloni az illeszkedest. Persze semmi sem valtozott. 60 c-rol indol, de terhelve furmarkkal max 80 c. Ezt semmikepp sem neveznem szelsosegesnek, inkabb furcsanak. Gondolkodom egy uj huto vetelen.
-
alibaba78
őstag
Koszi sracok! Hat igen, elkovettem azt a hibat, hogy nem olvasgattam utana, mielott megvettem. Mondjuk nem sokat ertem volna vele, mert csak ez az egy kartya volt a boltban. Valaszthattam, vagy 5770, vagy gtx 260, vagy ez. Of course, a 4890 a leggyorsabb, miert is gondolkoznek ezen?
Perpill egy csepp pasztam sincs itthon, ugyhogy az ujrakenes elmarad, de az is elofordulhat, hogy a pasztaval, hutot is veszek. Ajanljatok mar legyszi vmi jot erre a kazanra! Koszontem!
-
alibaba78
őstag
Sziasztok!
Most pattintottam be a gepbe egy hasznaltan vasarolt xfx 4890 850M-et, ami alapon 60 fokos. Terhelve furmarkkal meg 80 korul all meg 5 perc utan. Mindezt egy 23-24 fokos hazikoban csinalja. Normalis ez szerintetek? Elore is koszi a valaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest