- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Dj Dekko! #985 üzenetére
A garis dologban nem vitatkozom tovább, mivel maga a Corsair se vállal 7 évnél hosszabb időre garanciát, akkor a bolt se tud.
Az SLI-s dolog miatt meg elnézést. Figyelmetlenül olvastam és azt hittem, hogy 9800GTX SLI-ről volt szó.A + 4GB RAM amúgy mit számít? Mert a fogyasztásuk igen csekély.
-
-
lsc
nagyúr
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Dj Dekko! #804 üzenetére
Haverom E6750@2,66Ghz+9800GTX-re (nem a +-os) alapjáraton annyi pontot kapott trémárkban, mint az én E5200@3,3Ghz+HD4850-em. A CPU pontom jóval több volt, mivel az E6750 és E5200 azonos órajelen ugyanazt nyújtják játékokban, de az övé alapon volt.
Amúgy a sima 9800GTX-nél 10%-al jobb a HD4850, de trémárk-ban mégis a 9800GTX erősebb 10-15%-al. Tehát egyáltalán nem hülyeség, ha azt mondja valaki, hogy Nvidia-k jobbak trémárkra.
Amúgy a HD4870OC-d úgy 30%-ot ver egy 9800GTX+-ra játékokban, szal ne csodálkozz, hogy trémárkban alapon többet ér el. Viszont ha mindkettőt húzod, akkor lehet, hogy a 9800GTX+ az orrára koppint a HD4870-nek. De játékokban attól még sokkal lassabb lesz az Nvidia. -
Májsztró
addikt
válasz
Dj Dekko! #677 üzenetére
Azért az utolsó 2 sor nem egészen így van :
(#679) Nodi : Üdv a klubban ! Leírhatnád a géped többi részét is részletesen ,hogy kiderítsük a hiba okát
( a konfigot beírhatnád az adatlapra ) Másik : drivert cseréltél ? Geforce-os drivert leszedted és milyet tettél fel helyette ?
-
lsc
nagyúr
-
pmheros
őstag
válasz
Dj Dekko! #506 üzenetére
én is azt mondom, lehetett nálad valami gubanc. Tény hogy a Crysis alatt a régebbi AMD procik nem muzsikálnak olyan jól, de nem ennyivel. Nekem is van ezzel tapasztalatom (mondjuk nem SLI -vel) , de olvasni is lehetett erről.
Bár sok "szakmai" topikban bizonyították hogy a Crysis a híresztelésekkel ellentétben csak 2magot használ ki, én mégis amondó vagyok hogy a Quad miatt javult ott a teljesítmény. Saját szubjektív tapasztalatomból mondom, hogy mióta négymagosra cseréltem azóta mintha nem esne akkorát a minimum FPS. szvsz.
-
lsc
nagyúr
válasz
Dj Dekko! #506 üzenetére
Mondjuk ha nem akarsz fikázni akkor miért írtál fikázást ? Az off gombot is "érdekesen" használod, igaz másképp egy szakmai hsz mínusz . A stalkerre, a cs a konfigommal /proci 3,2, videokártya 675/900 / tökéletesen játszható 1280x1024-ben, akkor nálad valami nem stimmelt . Mondjuk 12xx felbontásra 70-et venni a tipikus verébre ágyúval esete .
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fűnyíró topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- League of Legends
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- MSI GeForce GTX 1080Ti 11GB GDDRX GTX1080Ti GAMING X TRIO
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest