- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakegyroli
csendes tag
en azthittem eleg 1 hotfixet felrakni onamgaban es az kulon driver xd akkor most hogy is van ez? en midnig egyszerre csak 1et raktam fel. kuloön driver nemment leszedtem kulon hotfix nememnt leszedtem akkor masiakt de nemtudtam h a ketott lehet egyutt telepiten
annyira beleastam amgam az internet sostet bugyraiba hgoy vannak linkjeim csak akkroa felrakasi modot nemtudom ugytunik, kell szerezzek 1 catlaystot aztan a verzioszamahoz tartozo hotfixet? vagy tobbet is felkell rakni? most egy kis 128megas nvidia van benne az viszi dehat ez max filmezni jo
-
csakegyroli
csendes tag
Hali! Innen szedtem le a neki valo drivert: http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?Pid=9FE5E70F-0161-45EA-AE85-2AC77352FBB9&tag=download&lang=eng ezelott persze sokmassal regebiekel is probalkoztam de mar feladtam. Viszont az everestel azt neztem hogy driver nelkul kis (1200valahanyas) felbontáson is 60Cfokon volt a gpu semmi terheles alatt.. most arra gondoltam lehet tul melekszik driverrel mikor dolgoznia kene es behozni a windowst es emiatt kek halal? huto pedig porog rendesen.
-
csakegyroli
csendes tag
Sziasztok!
A barátnőm régi asztali gépét akartam újra rakni ami állítólag eddig működött. Újra húztam, megpróbáltam több féle drivert is, mindig kékhalál amikor felrakom a vidikártya drivert. Beraktam egy másik konfigba ott is kékhalál a driver telepítése után. Az everest minden paraméterével helyesen felismeri. A kártya: sapphire radeon hd 3650 agp gddr3 512mb. Intel P4 3ghz a cpu, alaplap p4s800d-x, 4giga ram. Nemtudom mit csináljak még..
A kékhalál atikmdag.sys-t ír ki http://i.imgur.com/YFTnyfD.jpg , illetve ha utolsó helyes konfiggal ujrainítom a catalyst Warning-ol: the catalyst control center is not supported by the driver version of your enabled graphics adapter. Szabványos vga grafikus adapternek irja a gép gondolom mert nincs felrakva driver, ha felrakom akkor a kártya nevét irja de mikor ujrainditom a windows logo után mindig kékhalál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest