- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakegyroli
csendes tag
en azthittem eleg 1 hotfixet felrakni onamgaban es az kulon driver xd akkor most hogy is van ez? en midnig egyszerre csak 1et raktam fel. kuloön driver nemment leszedtem kulon hotfix nememnt leszedtem akkor masiakt de nemtudtam h a ketott lehet egyutt telepiten
annyira beleastam amgam az internet sostet bugyraiba hgoy vannak linkjeim csak akkroa felrakasi modot nemtudom ugytunik, kell szerezzek 1 catlaystot aztan a verzioszamahoz tartozo hotfixet? vagy tobbet is felkell rakni? most egy kis 128megas nvidia van benne az viszi dehat ez max filmezni jo
-
csakegyroli
csendes tag
Hali! Innen szedtem le a neki valo drivert: http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?Pid=9FE5E70F-0161-45EA-AE85-2AC77352FBB9&tag=download&lang=eng ezelott persze sokmassal regebiekel is probalkoztam de mar feladtam. Viszont az everestel azt neztem hogy driver nelkul kis (1200valahanyas) felbontáson is 60Cfokon volt a gpu semmi terheles alatt.. most arra gondoltam lehet tul melekszik driverrel mikor dolgoznia kene es behozni a windowst es emiatt kek halal? huto pedig porog rendesen.
-
csakegyroli
csendes tag
Sziasztok!
A barátnőm régi asztali gépét akartam újra rakni ami állítólag eddig működött. Újra húztam, megpróbáltam több féle drivert is, mindig kékhalál amikor felrakom a vidikártya drivert. Beraktam egy másik konfigba ott is kékhalál a driver telepítése után. Az everest minden paraméterével helyesen felismeri. A kártya: sapphire radeon hd 3650 agp gddr3 512mb. Intel P4 3ghz a cpu, alaplap p4s800d-x, 4giga ram. Nemtudom mit csináljak még..
A kékhalál atikmdag.sys-t ír ki http://i.imgur.com/YFTnyfD.jpg , illetve ha utolsó helyes konfiggal ujrainítom a catalyst Warning-ol: the catalyst control center is not supported by the driver version of your enabled graphics adapter. Szabványos vga grafikus adapternek irja a gép gondolom mert nincs felrakva driver, ha felrakom akkor a kártya nevét irja de mikor ujrainditom a windows logo után mindig kékhalál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 10
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Óra topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- MSI Gaming X Trio 3060
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest