- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1128
tag
válasz
Blue Eagle #1328 üzenetére
Csak azt tudom javasolni, amiket előzőleg más kollégáknak is: valami másik (lehetőleg natív AGP-s -- pl. GeF4 MX, R9200, ha a legalja kategóriát nézzük
) kártyával próbáld használni a gépet huzamosabb ideig. Ha azzal nem jelentkeznek az általad említett tünetek, akkor nyílvánvaló, hogy mi okozza a gondot. Ha továbbra is jelentkezik a gond, akkor a monitorra lehet gyanakodni. Viszont öröm az ürömben, hogy első körben nem kell gyanakodni más hardverre csak a monitorra és videokártyára.
Jó vadászatot! -
barnam_
nagyúr
válasz
Blue Eagle #1219 üzenetére
Azért, mert ha jól sejtem a kártyához kapott cd-ről telepítetted, az pedig biztos van vagy 2 éves driver. Amit linkeltem, az a legújabb driver agp-s kártyákhoz.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Blue Eagle #1215 üzenetére
A 3DMark egy hibás DLL miatt nem indul, azt kell törölni (C:\WINDOWS\system32\Futuremark\MSC\Direcpll.dll), nálam ez mindig bevált, ellenben a patch nem.
szerk.: jah, és ne az Asus driverét rakd fel, hanem ezt: [link]
-
belaazallat
addikt
válasz
Blue Eagle #1215 üzenetére
Patch-eket felraktad hozzájuk? (3dmark)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest