- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
válasz
barnam_ #1213 üzenetére
Nekem is pontosan ez van meg.
Mivel most másik gépnél vagyok ezért kipróbáltam, első induláskor tényleg feljön a Setup, utána már nem. Erre már nem emlékeztem, régen volt ... Nyilván megjegyezte a GMA950-et, ez vezeti félre. Viszont most kiderítettem Gugli barátom segítségévelhogy "Tomb4 -setup" parancsra a Setup bármikor előhozható, szerintem ez lesz a megoldás.
Jövő hét végén majd megírom ide hogy mi lett az eredmény.
Nagyon szépen köszi a segítséget.Nem kell ide semmilyen emulátor, menni kell ennek rendesen. A TR1 még DOS-os volt, a TR2-től kezdve már mindegyik Win-es, ezért én megörültem amikor anno ezt megtaláltam, így a TR1 pályái a TR4 EXE-jével összegyúrva már a TR1 is Win-es lett.
Igaz hogy nem teljesen 100%-osan sikerült áthozni a pályákat, de majdnem, nincs sok eltérés.
-
vz12
tag
válasz
barnam_ #1211 üzenetére
Nekem nem jött fel semmilyen beállítási lehetőség (ezt is írtam előzőleg), de eddig nem is kellett. Ez a beállító ablak (1) a játékhoz tartozik vagy (2) a kártyához? Nekem 1 db EXE-m van (Tomb4.exe), az ilyet nem tud, ezért (1) esetben Neked nem ugyanaz a változat van meg mint nekem, egy link jól jönne.
(2) esetben nincs mit tenni, más kártyánk van, az enyém ezt nem tudja.
Egyébként régebben már végigjátszottam probléma nélkül, ez még a mai szuper kártyák előtti világ játéka, úgy látszik hogy a kompatibilitás nem tökéletes, de a patch-ekkel majd próbálkozom azért. -
PAtr0n
addikt
Igazatok van teljes mértékben, de ha AGP-s fronton nézzük a dolgokat, elég sok buktatója van a dolognak. Egyrészt az AGP-s karik valamivel drágábbak, másrészt egy ilyen régi konfignál mint az enyém, nem sokat dob teljesítményben egy 3850 sem, lévén a Proci nem igazán tudja már meghajtani, az alaplap abszolút nem tuningbarát, szal kb. amennyivel többe kerül annyival tud is többet. Használt karit meg hát ... úgy vagyok vele, hogy manapság amikor már tényleg olcsón lehet jót/erőset kapni, inkább veszek újat. Értem ezt egy teljesen új konfigra. Nekem jó ez a kari, karácsonyig kihúzom vele, aztán úgyis rakom össze az új gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Légies iPhone halvány színei
- HP notebook topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Túra és kirándulás topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest