- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kriszbon
őstag
válasz
kamikaze777 #14684 üzenetére
Nos én meg úgy tudom hogy kell neki a 8-as és 6-os is, ráadásul ez a kártya zabál rendesen [link] tehát elég erős minőségi tápot igényel. Keresgéltem hogy az a táp mit tud +12v.-os ágon, és hirtelen ennyit találtam (+12v-17A) ami véleményem szerint ennek a kártyának édeskevés.
Esetleg próbáld ki egy minőségi táppal, ami a +12v-os ágon lead minimum annyit, amennyit ez a kártya igényel a többi cuccal együtt.
Mod: Szerintem simán kevés az a táp! -
kriszbon
őstag
válasz
kamikaze777 #14682 üzenetére
Milyen típus az a tápegység pontosan? Ha jól tudom akkor 1db 6-os és 1db 8-as tápcsati van rajta, ezeket rádugtad?
-
kriszbon
őstag
válasz
harcikoca #14633 üzenetére
Azért szerintem a noname 550-es is elég drága lehet, ráadásul nem biztos hogy minőségi alkatrészekből van. Nézd meg inkább (Ezt) de (Ez) is megfelelne szerintem. Ezekben jobban meg lehet bízni mint egy nevenincs tápban, ráadásul ezek tudják is azt ami rá van írva, de a te döntésed természetesen hogy mit veszel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest