- Netfone
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Ha már hűtésnél tartunk valaki mondjon egy léghűtés alternatívát 2900-as sorozatra a Accelero S1 Rev.2 mellett, mert a gyári bazihangos. Az accelero meg dreha, mert gyárilag nincs hozzá venti én meg a sufnituningon már túl szeretnék lenni. Nemigaz nincs egy normális hűtő rá 5 rugóért.
Nem fogok tízezerért hűtőt venni egy 30kás kártyához, röhej, ráadásul kártyacserénél tök nehéz lesz elpasszolni, mert ami jobb mint egy 2900pro, azaz később még gamereknél lehet, akik hűtőt vesznek használtan és stimmel rá a 2900pro-ra való hűtő az kb a 2900XT, mert a 9600GT-re nem ezt fogják tenni XT-t meg már most nem árulnak és az új karik meg verik le az árát mint a jegeseső, most vegyek egy hűtőt 10k-ért és 3 hónap múlva adjam el kettőért? Hát fákkk.
November óta akarok rá venni egy hűtőt normális áron és semmi, köccépen Ati, nem elég hogy hónapokat csúsztok a driver optimalizálásokkal még egy kúva szájlenszert se tudtok rá intézni ötezerér. 7900GTX-ről átmenni Ati-ra. Csak én lehettem ekkora barom, vártam volna meg a 8800GT-t. 56k-t adtam ezért a pro-ért annó amivel nincs semmi csak a tömör szívás minden szinten
Na ezért szar az Ati. Én is mindig védem, hogy kevesebb tőkével, emberrel fejlesztenek, de a végeredmény akkor is az, hogy (főként szoftveres lemaradás miatt, de akkor is) szar teljesítményű kártya összességében drágán.
Valaki mondjon egy hűtőt vagy végleg kiábrándulok.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- Microsoft Surface
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest