- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- One mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
Joci?? #12044 üzenetére
LOL. Már megint valaki, aki azt hiszi, a fejlődés csak előnyökkel jár, és a ramnál csak a mhz-ek számítanak
. Vagy figyelmetlen voltál? Emberek, az sd ramoknál 1-es késleltetésekről beszéltünk! Most meg 4-es, 5-ös leggyakrabban. Aki azt hiszi, a DDR2 kb. 2x gyorsabb az egyesnél, az súlyos tévedésben leledzik.
A rendszerbusz lassúsága miatt van, hogy "bedadog" a Crysis. Egy ponton túl tök mindegy, mennyi ramod van, ha nem tölti után elég gyorsan, akkor mindenképp beszaggat a memóriacserénél. Nekem 4 giga van, mégis szaggat néha. Van egy jó hírem a Crysis-t fikázóknak: az 1.2-es peccsel ez a probléma szinte teljesen megszűnt, "bereteszelték" a "memory leak"-eket, a játék teljesen kiegyensúlyozottan fut, fele akkora töltési időkkel. Vga persze még mindig veszettül kell hozzá, de mintha a 3d teljesítménye is jobb volna picivel. Tapasztalat! Ha már írtam, bocsi, szerintem erről még nem volt szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest