- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
ez_meg_emaz #7264 üzenetére
mondtam már ,hogy a dx10-es 99.9%át dx9 alatt is előcsalod.
És ez sem néz ki rosszul gyengébb kártyákon.... csak ha mindent ugy irnának meg ,hogy gyengébb kártyákon is jol fut akkor még quake3na mindenki nagyban. El kell fogadni ,hogy ezt is csak a következő csucskártyák fogják normálisan vinni
a benchmark a játék könyvtárában a bin32-es könyvtrában van
-
Soak
veterán
válasz
ez_meg_emaz #7257 üzenetére
Ez is jol fut gyengébb kártyákon, csak nem néz ki olyan jól...
-
Soak
veterán
válasz
ez_meg_emaz #7250 üzenetére
a crysis DX10-es látvány világát meg lehet csodálni dx9 alatt is... csak egy kis config irogatás..
1280x1024 High no AA , akkor megvan a 30-33 AVG fps...
ÉS mégegyszer leirom, utoljára.... várd már meg azt a nyomorult finalt... ez az egyik és a másik ,hogy nem a kártyák "hibája" , hogy nem 50FPS-el megy, hanem a játék .. egyszerüen tul sok számolás ami ránehezedik. Elégedetlenkedhetsz ,de ez van, az oblivion idejében is ez volt és az is iszonyu látványvilágot adott sok erő árán (bár ott voltak kis problémák ,de itt is vannak )
100k-ért nem volt jo választás a HD2900XT ...
-
Soak
veterán
válasz
ez_meg_emaz #7246 üzenetére
Ultra a legerősebb dx10-es vga, és az sem tud sokkal többet. Majd a final-t kell birálni optimalizácio szempontjából, ez még csak egy félig beta demo.
szerk : amugy meg nem tudom miért várja el mindenki ,hogy ilyen látvány 100fps-el fusson
-
Soak
veterán
válasz
---Lasali--- #7227 üzenetére
Kösz ,hogy figylelsz
-
Soak
veterán
válasz
Gaboman #7225 üzenetére
Nyomj egy 2xAA-t meg tedd be ezt a konfigot és nézd ahogy gyököt vonnak az FPS-eidből
http://www.nvnews.net/vbulletin/showpost.php?p=1427384&postcount=15
-
Soak
veterán
válasz
Gorneck #7083 üzenetére
Q-hoz meg rendes táp + rendes lap + rendes ram...akkor miről is beszélünk?
Rendes táp mindenhez kell, Q-hoz is elég egy jó (esetleg single rail) 500-as 550-es (18-22K ami nem sok egy jo táp ért) , rendes ram ??? hát nem "rendesebb" mint 7es szorzóhoz... a rendes lap meg 4fázis< és jo is vagy (p35 ha lehet, de manapság azok sem drágák)
-
Soak
veterán
válasz
---Lasali--- #6962 üzenetére
85681 poptones..
szörnyű ez a benchmark
-
Soak
veterán
válasz
Gaboman #7019 üzenetére
Nekem tökéletesen dolgoztatja mind a 4 magot, majd akkor itélkezzünk ,hogy mennyit profitál, ha midnent fullra lehet rakni...
szerk : amugy meg az UT3 bench nem is valós képet mutatja, mert pl ott egy bot sincsen... egy Vehicle CTF tele botokkal stb sztem jobban kijönne
-
-
Soak
veterán
válasz
Gaboman #6875 üzenetére
Ha már itt tartunk én is nv fan vagyok
. De most egy ilyen kosza hirből mit szürjön le az ember?
Amugy ha alapon el is veri a GT a PRO-t az 1. természetes 2.ki az a hülye aki nem huzza? ha meg bevállik az alulfeszelés elméletem akkor padló
. Persze csak találgatok
azt meg sem merem emliteni ,hogy a 8800GT-nek nem is az x2900 sorozat az ellenfele
-
Soak
veterán
válasz
Overlocker #6743 üzenetére
az a baj ,hogy nincs itt a gép mellett
. De megcsináltatom
. Holnap kiviszek mindent aztán had szóljon
-
Soak
veterán
válasz
Overlocker #6732 üzenetére
JO, akkor megvárom mig idehozod a hideget....
-
Soak
veterán
NA egy kis lég eksön . 860/2000 proci : 3750 kép
-
Soak
veterán
Jah, most a voltage funkciot tesztelem. Mikor kompiztam csináltam eredményt, és gyenge lett, rájöttem, mert a vga nagyon csirkén ment, már most megdöntöttem léggel. Nem tudom ,hogy viselkedik a voltage állitás, épp azért tesztelem
. Jol megbeszéltem magammal már nem törlöm ki ha beirtam
-
Soak
veterán
válasz
Achill3uS #6597 üzenetére
az egy dolog, azt simán birja, de elötte meg utánna is mintha fullra lenne terhelve... ne tudd meg mennyi volt a fej a végére :/ . MOndjuk 27 fok van most ,de akkor is
szerk : amugy meg most Nyugdíjassal dumáltunk és most jutott eszembe a pll mod, valamiért még nem csináltam meg
. Mingyárt megnézem
-
Soak
veterán
válasz
Gaboman #6589 üzenetére
jah, pff azt akartam linkelni , csak nem sikerült ugy látszik
szóval a helyes link 3dmark06 nem vagyok elégedett az SM scoreal mint mondtam
szerk : amugy az az érdekes ,hogy tegnap (vagy elötte) meg léggel 13,980-an lett. Driver érdekesn viselkedik ha állitgatom. a 7.9 gyorsabb benchmarkokban?
-
Soak
veterán
Jah azt nem is mondtam ,hogy a 2900-el megjavult a proci is . Már megfelelő pontokat kapok
szerk : az sm score-ok meg elég gyengusak. erre még nem jöttem rá ,hogy miért, valami driver basztatás lesz még itt
-
Soak
veterán
NA kicsit megkompiztam, csak keveset ment, . Itt egy 05 kép . proci 4,1 vga 830/2000 . Még van benne bőven csak nem volt többre időm . 26k a cél .
-
Soak
veterán
Az auto fan controlnál rivában lehet ,ha igen hol modositani , a temp idő függvényt?
-
Soak
veterán
válasz
keszegduda #6348 üzenetére
UT3ban sebezhetetlen lettem
. Nagyon állat, megvan a varázsa a cuccnak azért hogy max grafon kiakad 62-n az FPS . Játék közben bekapcsol a venti (XT orajeleken hajtom az első izzitás ota) ,de nem vészes annyira
-
Soak
veterán
itt porszivozik mellettem a PRO
Testek lassan érkeznek
-
Soak
veterán
Ez talán a legjobb léghűtés HR-03 R600
-
Soak
veterán
válasz
Motion_Blur #6151 üzenetére
Olyat nem tudok
. A Pro-t mondtam volna
-
Soak
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #6148 üzenetére
Szerintem sem tul jó ötlet egyiksem
-
Soak
veterán
válasz
banderasz77 #5771 üzenetére
nem lép fel Pci-e 1x bug? emeled a pci-e frekit ,ha igen
-
Soak
veterán
válasz
Armando_19 #5084 üzenetére
De bele számit, de az AA az kizárólag a VGA-t terheli. Ahhoz nicns köze a procinak
-
Soak
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #4968 üzenetére
Téged csak sajnálni tudlak, hogy feleslegesen szórod a pénzed 3DMark ponthajhászásra.
Érdekes vitatkozol, mindent csak ugy olvasol hogy a saját igazad jöjjön ki belőle. Hol irtam ,hogy csa 3Dmarkozok? Azt irtam ,hogy a pro jobb dmarkokban mint a GTS , nálam ez plus pont (oda is irtam ,hogy keveseknek plusz pont, nekem az ) . Vagy nem igy volt?
Az XT igen tudom, hogy csak órajelben különbözik a Pro-tól, és? Nagyon rosszul érvelsz
És? Te forgatod ki a szavaimat, hogy engem az érdekel ,hogy hogyan hivják a vgamat, pedig pont az ellenkezőjét mondom, szerinted akkor pro-t vettem volna?
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest