- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Téged csak sajnálni tudlak, hogy feleslegesen szórod a pénzed 3DMark ponthajhászásra.
Érdekes vitatkozol, mindent csak ugy olvasol hogy a saját igazad jöjjön ki belőle. Hol irtam ,hogy csa 3Dmarkozok? Azt irtam ,hogy a pro jobb dmarkokban mint a GTS , nálam ez plus pont (oda is irtam ,hogy keveseknek plusz pont, nekem az ) . Vagy nem igy volt?
Az XT igen tudom, hogy csak órajelben különbözik a Pro-tól, és? Nagyon rosszul érvelsz
És? Te forgatod ki a szavaimat, hogy engem az érdekel ,hogy hogyan hivják a vgamat, pedig pont az ellenkezőjét mondom, szerinted akkor pro-t vettem volna?
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Commodore 64
- További aktív témák...
- Eladó! Garanciás! Gigabyte Aorus RTX 3070TI
- Asus GTX1050 OC 2GB GDDR5 videokártya eladó
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

.