- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikee868
tag
válasz
VaniliásRönk #14031 üzenetére
Ott van a hirdetésben hogy pci-e.
Ha sikerül akkor ezt szerintem meg is veszem. -
Mikee868
tag
válasz
kriszbon #14022 üzenetére
Azért nem mindegy hogy 7ezer forint vagy 14ezer egy kártya most perpill 7ezrem van rá. Mosmár úgyse veszek másikat majd talán máskor. Inkább arra kérek ötletet hogy miből barkácsoljak rá másik hűtést? Én egy P3-as vagy valami hasonló ventire gondoltam azt kifúrom a felfogatási pontoknak megfelelően és kész tudom hogy elég nagy az a hűtő de pl egy ilyet raktam a gf4 mx440-emre és még passívan is simán megy vele a kari és alig melegszik.
-
Mikee868
tag
válasz
barnam_ #14019 üzenetére
OK ez így már tiszta. Mindegy most már nem akarok megint új kártya után nézni. Majd talánsikerül valami hűtőt szrezni rá de az is lehet hogy teljesen megfelelő lesz amúgy alapjáraton most egy 2600xt ddr2 powercolor van a gépbe és ez így 42 fok körül mozog. remélem a his is kb így fog működni csak jóval gyorsabban.
-
Mikee868
tag
válasz
VaniliásRönk #14015 üzenetére
Én viszonylag nagy felbontásban használnám azért gondoltam az 512-esre. Meg ha már 256 akkor már egy 256-os 8600gt is erősebb.
-
Mikee868
tag
Üdv!
Hamarosan hozzájutok egy HIS 2600xt-hez [link] kérdezném mennyire melegszik ezzel a kis hűtővel mert elég gyengének tűnik és a memókon semmi hűtő nincs. Lehet kapni hozzá esetleg más gyártó által készített jobb hűtőt? Vagy esetleg szerezzek egy ref hűtőt? Hangja se lehet vlami kicsi de majd a tapasztalat megmondja de valszeg le fogom cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cities Skylines II
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Ford topik
- Androidos tablet topic
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest