Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsikka
tag
válasz
#93794560 #14268 üzenetére
Szia!
http://images.dailytech.com/nimage/5243_sapphire2600.jpg
Ugyanilyen a kari. Van nekem egy Scart átalakítóm illetve egy s video kábelem de az 4 tűs míg a videokártya hátulján 7 tűs van! Nos nem tom lehet hogy nem is kellett volna de én beledugtam abba de nem tudtam képet megjeleníteni rajta. Hang az volt de képet sehogy sem tudtam. Tuti jónak kell lennie ennek a kábelnek ehhez a csatlakozóhoz? -
jozsikka
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék én, hogy van nekem egy ilyen Sapphire Ati Radeon HD 2600 XT 256 MB-os videokártyám illetve van egy régi Samsung 55 cm -es TV-m Scart csatlakozóval. Hogy lehetne ezeket összekötni? Milyen átalakító illetve kábeleket lehet kapni hozzájuk?
Nem vagyok jártas ezekben így gondoltam itt megkérdezem!
Köszi szépen a választ! -
jozsikka
tag
Közben én is megtaláltam a megoldást
Azért köszi szépen a válaszokat és most már figyelni és keresni fogok
-
jozsikka
tag
Üdv.
Nah csak beteszem ide is hátha tud valaki vmi megoldást!
Lenne egy problematikám. Lefuttatnám a 3D Mark05-t de nem megy........végtelen ciklus történik és nem indul el. Ez lehet a videokártya illesztőprogramja miatt lenne? Ati Radeon HD 2600 XT és ami az Ati oldalán van fenn új driver azt tettem fel, de a gyári cd-snél is ez volt. Mi lehet a gond???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest