- iPhone topik
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
válasz
jozsikka #14281 üzenetére
Valószínű jó a 4 tűs, én az előbb néztem meg a kábelt amit régen használtam a dvd és a tv között, az is 4 szálas! Akkor a scart átalakító lesz a ludas, de ott hangnak nem szabadna menni, nem lehetséges, hogy az nem hagyományos tv kimenet?
Na mindegy, ha holnap lesz időm, és nem felejtem el, akkor majd megpróbálom én is, hogy működik-e, csak ahhoz sajna át kell hoznom a másik gépet az én szobámba, a tv-t kicsit nehezen vinném oda, 82cm-es 55kg! -
fer
őstag
válasz
jozsikka #14276 üzenetére
Szerintem rossz a scart átalakító, lehet kontakthibás a kapcsoló, vagy eltört egy vezeték, vagy le van szakadva! Ki kell próbálni mással, vagy szétszedni, megnézni belül, vagy amit már említettem, ha van a tévén rca bemenet, arra rákötni direktbe a képet, na meg a hangot külön!
Mindenre van megoldás! -
Alister71
nagyúr
válasz
jozsikka #14269 üzenetére
Vagyis az átalakítót nem sikerült átkapcsolni out-putra vagyis kimenetre?
Merthogy vettél egy olyan karit amin elvileg van bemenet is az az input, tehát vehetsz fel vele külső videó jelet is ha akarsz. De ha ki akarod rakni a tv-re akkor csak át kellene kapcsolni az átalakítót.
-
fer
őstag
-
athomi
veterán
válasz
jozsikka #2957 üzenetére
Csak azért teszem be, mert újonc vagy! A megoldás!
A bal felső sarokban van egy kereső, csak be kellett írnod egy kulcsszót a megfelelő topikban és kikeresi azzal a szóval kapcsolatos összes hsz-ást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest