Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
válasz
jozsikka
üzenetére
Valószínű jó a 4 tűs, én az előbb néztem meg a kábelt amit régen használtam a dvd és a tv között, az is 4 szálas! Akkor a scart átalakító lesz a ludas, de ott hangnak nem szabadna menni, nem lehetséges, hogy az nem hagyományos tv kimenet?
Na mindegy, ha holnap lesz időm, és nem felejtem el, akkor majd megpróbálom én is, hogy működik-e, csak ahhoz sajna át kell hoznom a másik gépet az én szobámba, a tv-t kicsit nehezen vinném oda, 82cm-es 55kg! -
fer
őstag
válasz
jozsikka
üzenetére
Szerintem rossz a scart átalakító, lehet kontakthibás a kapcsoló, vagy eltört egy vezeték, vagy le van szakadva! Ki kell próbálni mással, vagy szétszedni, megnézni belül, vagy amit már említettem, ha van a tévén rca bemenet, arra rákötni direktbe a képet, na meg a hangot külön!
Mindenre van megoldás!

-
Alister71
nagyúr
válasz
jozsikka
üzenetére
Vagyis az átalakítót nem sikerült átkapcsolni out-putra vagyis kimenetre?
Merthogy vettél egy olyan karit amin elvileg van bemenet is az az input, tehát vehetsz fel vele külső videó jelet is ha akarsz. De ha ki akarod rakni a tv-re akkor csak át kellene kapcsolni az átalakítót.

-
fer
őstag
-
athomi
veterán
válasz
jozsikka
üzenetére
Csak azért teszem be, mert újonc vagy! A megoldás!
A bal felső sarokban van egy kereső, csak be kellett írnod egy kulcsszót a megfelelő topikban és kikeresi azzal a szóval kapcsolatos összes hsz-ást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest