- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LALA_kiraly
őstag
Most tettem szert egy asus 26xt-re. Meg kell hagyni, ez tényleg halk. Volt már Xpertem, (az egy traktor), de a sapphire-től is halkabb. A fura, h everstbe odabiggyeszti a gpu tulajdoságoknál, h 59%-on forog a venti. Hőmérséklete megy csak 3X fok csak. Játék után is ennyit forgott. Lehet ezt állítani, vagy fix, esetleg az everest hülyesége?
-
LALA_kiraly
őstag
3650-el találkozott már vki? Egy barátomnak gépet rakok össze, és ezt tenném bele: [link]
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
LALA_kiraly #6032 üzenetére
-
-
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
CPT.Pirk #5924 üzenetére
Nekem csak az a bajom, h más így jártam egyszer pórul. Annó a 9000pro-mon oldottam meg hasonlóképpen, egy 8cm-essel. A baj az volt, h nagy a közepe a ventinek (ahol forog) nagy és ahogy ráillesztettem ez a rész pont a magot nem hűtötte. Rátéve pont akkora volt, és emiatt teljesítmény alatt kifagyott. El kellett csúsztatnom, kitámasztani, h ne döljön el, stb. Végül ráhagytam. Vennék rá normilasat, de a gar bukta
-
LALA_kiraly
őstag
-
LALA_kiraly
őstag
Na beszáltam én is egy Xpertvision 2600pro soniccal. Alap 600/700 simán megy XT 800/700at, de az xt sonic 800/800 órajeleit is viszi. A ram még elment 860-ig, de a mag csak 820ig. Gondolom nem véletlen kisebb, mint a rendes XT kártyák.
Az a bajom, h kiráz a hideg mikor belenézek a gépbe, és akkora mint egy hangkártya. Előtte x1800-am volt, ez fele akkora...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Napelem
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Mini-ITX
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest